ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ποτέ δεν ξεχνάμε τις ηρωικές καταβολές μας"

ΑΕΚ, σήμα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, τοποθετήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και δηλώνει περήφανη για τις καταβολές της. Διαβάστε αναλυτικά.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και δηλώνει περήφανη για τις καταβολές της. Μεταξύ άλλων, τονίζει πως η ανθρωπότητα σκύβει το κεφάλι μπροστά στο δράμα των ανθρώπων οι οποίοι ξεριζώθηκαν, αναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν από τις εστίες και τις πατρίδες τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων τιμάται στις 20 Ιουνίου, την ημερομηνία στην οποία η ανθρωπότητα σκύβει το κεφάλι μπροστά στο δράμα των ανθρώπων οι οποίοι ξεριζώθηκαν, αναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν από τις εστίες και τις πατρίδες τους.

Η ΑΕΚ, σύλλογος γεννημένος από τις στάχτες και τον πόνο της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Μάνα των Προσφύγων από την Πόλη, την Ιωνία, τον Πόντο αλλά και όλες τις γωνιές του κόσμου από όπου συνάνθρωποί μας εκδιώχθηκαν δια της βίας, δεσμεύεται ότι όσοι αιώνες και αν περάσουν δεν θα μείνει ποτέ ασυγκίνητη στο δράμα της Προσφυγιάς και δεν θα λησμονήσει τις ηρωικές καταβολές της".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS