ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"
ΑΕΚ ΟΑΚΑ γεμάτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της αποδέχεται με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του κυπέλλου Ελλάδας, όμως ζητά παράλληλα την απομάκρυνση όλων των υπόδικων από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, αν και δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη διακοπή της εφετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου και φυσικά θιγόμαστε άμεσα με τη στέρηση της διεκδίκησης ενός τίτλου, που τόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί μας", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση με αφορμή την ματαίωση του κυπέλλου Ελλάδας όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Κοντονής και συνεχίζει:

Για μία ακόμα φορά η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβάλλει τη θυσία του συμφέροντος της ομάδας μας υπέρ της μεγάλης προσπάθειας για την εξυγίανσή του και την απαλλαγή του από τους ανθρώπους που σήμερα διαφεντεύουν τις τύχες του και το οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και στον αφανισμό.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για… κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο και απολογούμαστε εμείς στους οπαδούς μας για τη δικαιολογημένη πικρία τους, αφού σε τρία εντός έδρας ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για να υφίστανται σήμερα αυτή την «τιμωρία».

Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν! Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία και μόνη και την είχαμε εκφράσει, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με την τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στην οποία κυριαρχούν υπόδικοι παράγοντες, που ολοένα και περισσότερο ενισχύουν την αναξιοπιστία και είναι με την ποινικά κολάσιμη δραστηριότητά τους οι ηθικοί αυτουργοί των φαινομένων βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Ως ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουμε ένα και μόνο πράγμα: να πάρουμε πίσω τις Κυριακές που μας έχουν στερήσει, να φτιάξουμε και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δούμε και πάλι τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις εξέδρες των γηπέδων. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για αυτό. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουμε το όποιο κόστος, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του!"

Η ΑΕΚ επιστρέφει τα χρήματα των εισιτηρίων

Μπορεί τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ να είχαν ανοίξει νωρίς σήμερα το απόγευμα και λίγο ακόμα να αργούσε η απόφαση θα είχαν ανοίξει και οι θύρες. Όμως προφανώς και η ΑΕΚ θα επιστρέψει τα χρήματα, στους οπαδούς που ήδη είχαν πάρει εισιτήριο. Βεβαίως για όσους είχαν ήδη φτάσει στην Αθήνα από την επαρχία όταν βγήκε η απόφαση για αναβολή, ή για όσους τους πρόλαβε στα μισά της διαδρομής, δεν προβλέπεται αποζημίωση από την Πολιτεία για τα έξοδα που έκαναν. Τουλάχιστον θα πάρουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου με τους εξής τρόπους, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Ατρόμητος ότι οι επιστροφές των χρημάτων των εισιτηρίων τους θα γίνει ως εξής:

  • Για τους αγοραστές των e-tickets (αγορές ίντερνετ) θα γίνει ακύρωση όλων των συναλλαγών από την ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να χρειάζεται να γίνει η οποιαδήποτε ενέργεια από τους ίδιους τους φιλάθλους.
  • Όσοι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια, θα μπορούν από τη Δευτέρα 07/03 να έρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) με το απόκομμα του εισιτηρίου τους και να τους επιστρέφονται τα χρήματα, σε ημέρες και ώρες εργασίας Δευτέρα-Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 16:00. Οι ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 5 Απριλίου".

Διαβάστε ακόμα:

Σπανός: "Φτάσαμε στο σημείο μηδέν"

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Επίσημο: Ματαιώνεται το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ