ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι ανανεώσεις μπορούν να περιμένουν"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι ανανεώσεις μπορούν να περιμένουν"
ΑΕΚ, σήμα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για απόλυτη συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι σε ανανεώσεις και μεταγραφές, κάνει λόγο η ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΚ υπάρχουν (και τρέχουν) ανοικτά ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. Όπως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Ανέστη, που αποκάλυψε το Sport24.gr ή η προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου, ή ακόμα και οι μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη.

Όμως, παράλληλα η ΑΕΚ έχει μπροστά της και ένα κρίσιμο διάστημα. Με επτά ματς μέσα στις επόμενες 21 μέρες, ανάμεσα στα οποία οι κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ξάνθη και Πανιώνιο, τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και τα δυο παιχνίδια με την Μίλαν.

Και εκείνο που βγαίνει ως κλίμα από την ΑΕΚ, είναι πως αυτό που προέχει αυτή την στιγμή, είναι να βγάλει η ομάδα με επιτυχία, αυτόν τον αγωνιστικό «Γολγοθά». Και οι κινήσεις που αφορούν τον προγραμματισμό, μπορούν να περιμένουν.

"Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι για την ομάδα μας το πιο κρίσιμο με συνεχόμενους καθοριστικούς αγώνες και για τις τρεις διοργανώσεις. Η προσοχή όλων μας, διοίκησης, προπονητή και παικτών είναι στραμμένη αποκλειστικά στα επερχόμενα ματς.

Θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος στο μέλλον και για συζητήσεις και για συμφωνίες και για ανανεώσεις. Τώρα το μυαλό όλων είναι μόνο στο γήπεδο χωρίς την παραμικρή διάθεση αποπροσανατολισμού" έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που τόνιζαν, πως "κάθε πράγμα, θα πρέπει να έρθει στην σωστή του ώρα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ