ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ό,τι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ό,τι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει δράση στα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και σύνθημα "ό,τι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται".

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλές φορές, πως στο οργανόγραμμα της δεν έχει μόνο το ποδόσφαιρο. Πάντα σε πρώτο πλάνο είναι η στήριξη, με κάθε τρόπο, όσων έχουν ανάγκη.

Και σ’ αυτό το πλαίσιο η ΠΑΕ διοργανώνει δράση στα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και σύνθημα "ό,τι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται".

Διαβάστε αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστή στην παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς που έχει δημιουργήσει, διοργανώνει μία ακόμα δράση με στόχο την ανακούφιση κάποιων συνανθρώπων μας που αδυνατούν να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες. Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση των συνεχώς διογκούμενων αναγκών των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης, η ΑΕΚ θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 29 Νοεμβρίου) και Καλλονή (Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου).

«Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» είναι το σύνθημα του ΚΥΑΔΑ και η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει όπως μπορεί, φέρνοντας μαζί του στο γήπεδο τα εξής είδη:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές, μαρμελάδες, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, μπισκότα, σοκολάτες, κονσέρβες)

Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια)

Είδη γενικού καθαρισμού για το σπίτι

Ρούχα, παπούτσια

Παιχνίδια, τετράδια, στυλό, σχολικές τσάντες (για τα παιδιά)

Φάρμακα

Τι είναι το ΚΥΑΔΑ

Οι βασικές προτεραιότητες του ΚΥΑΔΑ είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων που ζουν στην πόλη καθώς και η υποστήριξη των πολιτών και των οικογενειών που, ενώ δεν είναι άστεγοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Με βασικό σύνθημα «Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες, στο να προσφέρουν!

Σήμερα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, (Σταθμό Λαρίσης-Παλαιό Φρουραρχείο) εξυπηρετούνται 8.500 οικογένειες με τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα και φάρμακα, που προέρχονται όλα από εθελοντικές δωρεές απλών συνανθρώπων μας και εταιρειών".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ