ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Μην πλησιάσετε καν στο Περιστέρι"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / ΟΑΚΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / ΟΑΚΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προστασίας της ομάδας, ενόψει του σημερινού (26/2, 19:30) ματς με τον Ατρόμητο.

Έτσι κι αλλιώς υπήρχε στην ΑΕΚ μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου η ομάδα να προστατευτεί και να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή για τιμωρία. Πολύ περισσσότερο όμως, μετά απ’ όσα έγιναν χθες (25/02) στην Τούμπα και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση που όχι μόνο υπενθυμίζει πως απαγορεύεται η παρουσία του κόσμου στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο. Αλλά γίνεται για μια ακόμα φορά έκκληση στους οπαδούς της Ένωσης να μην πλησιάσουν καν στο Περιστέρι. Με την ΑΕΚ να ζητά από τον κόσμο να μην δώσει την παραμικρή αφορμή ακόμα και για την μικρότερη τιμωρία της ομάδας.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ισχύει απαγόρευση και οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Όπως, άλλωστε, έχει ήδη ανακοινώσει η ΠΑΕ Ατρόμητος η πώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου θα αφορά μόνο τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και με βασικό γνώμονα την προστασία της ομάδας μας στην πιο κρίσιμη καμπή για τη διεκδίκηση των δυο εγχώριων στόχων μας στη σεζόν, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά από τους φιλάθλους της ούτε καν να πλησιάσουν στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά και να επιδείξουν μέχρι το τέλος της εφετινής περιόδου την άψογη συμπεριφορά και την πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, όπως και το έχουν πράξει από το ξεκίνημα της περιόδου.

Είναι χρέος όλων μας να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή και να μην προσφέρουμε το παραμικρό άλλοθι ακόμα και για την πιο μικρή τιμωρία. Απεναντίας οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας ακόμα και από την όποια τυχόν απόπειρα εναντίον της προβοκάτσιας και να την υποστηρίξουμε μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων της.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ δεν θέλει δεκανίκια
Με συνταγή Κιέβου η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ