ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Καριέρα πολιτικού πάνω στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Καριέρα πολιτικού πάνω στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με ανακοίνωση σε καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για "επίθεση" σε δημοτικούς συμβούλους και τη σύνδεση αυτής με το νέο γήπεδο της Ένωσης. "Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Με μια ανακοίνωση και μάλιστα μακροσκελή, η ΑΕΚ απάντησε στην καταγγελία που έκανε νωρίτερα ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας για "επίθεση" σε δημοτικούς συμβούλους και σύνδεση της με το θέμα του νέου γηπέδου της Ένωσης. Μάλιστα στην καταγγελία, ο Δήμος Ν.Φ. καλούσε την ΑΕΚ να πάρει θέση επί του περιστατικού.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει προκαλέσει την δημοτική αρχή, ούτε πρόκειται να το κάνει και τόνισε πως θα συνεχίσει να πορεύεται στο πλάνο για την κατασκευή του νέου γηπέδου, με σεβασμό στην νομιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό! Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας. Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι.

Αλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας!"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ