ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ήρθε η ώρα του εισαγγελέα"

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωση απάντησε η ΑΕΚ στην προσπάθεια του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας να ζητήσει παράταση ενός έτους στην μετακόμιση των παράνομων κτισμάτων στο Άλσος.

Με μια ανακοίνωση που καταλήγει πως "έφτασε η ωρα του εισαγγελέα" απάντησε η Δικέφαλος 1924 και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην κίνηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, να ζητήσει παράταση ενός έτους για την μετακόμιση των περιβόητων αυθαίρετων κτισμάτων στο Άλσος και πίσω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου.

Μάλιστα αυτή η αναφορά της ανακοίνωσης είναι σχεδόν κυριολεκτική, καθότι την προσεχή εβδομάδα ο εισαγγελέας όντως επιλαμβάνεται του ζητήματος και αναμένεται να καλέσει τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος και η παράταξή του μέσα σε πρωτοφανή πανικό μετέτρεψαν σε θεατρική παράσταση το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ζητώντας παράταση ενός έτους για τη μετακόμιση των παράνομων κτισμάτων ώστε να… καταστραφεί με σιγουριά το Αλσος!

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και ανέλαβαν ως δημοτική αρχή για να διορθώσουν -υποτίθεται- τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να πολεμούν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ανικανότητάς τους.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τίποτα με τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου και κυρίως με τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα μιας κακής και ανίκανης δημοτικής αρχής. Οι Δημότες που τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους πρέπει τώρα να δουν τα αποτελέσματα της επιλογής τους. Οι λύσεις για τα σκουπίδια υπήρχαν, η ΑΕΚ ήθελε να τους βοηθήσει, αλλά η δημοτική αρχή επέλεγε συστηματικά να της γυρίζει την πλάτη.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους!

-Τα παράνομα κτίσματα θα κατεδαφιστούν και τα σκουπίδια θα φύγουν επιτέλους μέσα από το Αλσος!

-Ο,τι επί σχεδόν τριάντα χρόνια δεν κατόρθωσε κανείς να κάνει, το επιτυγχάνει η οικογένεια της ΑΕΚ με την ανέγερση του γηπέδου και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και οικολογική ευαισθησία συμβάλλει ώστε επιτέλους να φύγει όλο αυτό το σκουπιδαριό μέσα από το πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Η ανευθυνότητα τελείωσε… Ο χρόνος της σκόπιμης ολιγωρίας ολοκληρώθηκε…

Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ