ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Γιορτάζουμε τη στέψη, προστατεύουμε την ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της που θα βρεθεί το Σάββατο (5/5, 19:00) στη Ριζούπολη για το ματς με τον Απόλλωνα, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό που θα χαλάσει την γιορτή κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ήδη από νωρίς το πρωί, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, σχηματίζονται τεράστιες ουρές από οπαδούς της ΑΕΚ, για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Σαββατιάτικο (5/5, 19:00) ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Όμως, η πρωταρχική μέριμνα των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό που θα χαλάσει και αυτή την γιορτή. Ειδικά από την στιγμή που αύριο θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος.

Γι' αυτό και η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με σύνθημα "γιορτάζουμε την στέψη, προστατεύουμε την ομάδα" και με… οδηγίες για όσους οπαδούς της Ένωσης βρεθούν στην Ριζούπολη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Για την ομάδα μας έφτασε η μεγάλη στιγμή μετά από μεγάλη αναμονή! Για την ομάδα μας έφτασε η ώρα της στέψης και της δικαίωσης! Θα πρέπει όμως να είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο προσεκτικοί, όπως και στη μέχρι σήμερα παρουσία μας εντός και εκτός έδρας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της, που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης, τα εξής:

- Σεβόμαστε το γήπεδο του ιστορικού Απόλλωνα σαν να πρόκειται για το δικό μας γήπεδο. Τιμάμε τη φιλοξενία του γειτονικού σωματείου, σύμφωνα με τον δικό μας ποδοσφαιρικό πολιτισμό!

- Πρόκειται για αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον οποίο ισχύουν οι ίδιες ακριβώς αυστηρές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικά με τις οποίες συμμορφωθήκαμε απόλυτα μέχρι σήμερα. Θα είναι καταστροφικό για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αν αυτό δεν συμβεί και αύριο στη Ριζούπολη. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, θωρακίζουμε μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην 94χρονη ιστορία της ΑΕΚ.

- Στο τέλος του αγώνα δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο γήπεδο, όπως το πετύχαμε όλοι μαζί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δεν ρισκάρουμε την παραμικρή τιμωρία και επιτρέπουμε στους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν με τον κόσμο που θα βρίσκεται στις κερκίδες!

- Πετύχαμε εφέτος πολλά εντός και εκτός γηπέδου και τα πετύχαμε μαζί. Η τελευταία εικόνα θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ