ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ για Παντελίδη: "Καλό ταξίδι μέχρι τον παράδεισο"

ΠΑΕ ΑΕΚ για Παντελίδη: "Καλό ταξίδι μέχρι τον παράδεισο"
Παντελίδης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του γνωστού τραγουδιστή και υποστηρικτή της ΑΕΚ, Παντελή Παντελίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ήσουν ένας από εμάς...".

Μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, με την ευρεία έννοια του όρου, ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Φανατικός οπαδός της ομάδας, ήταν κοντά σε κάθε ευκαιρία. Και φυσικά η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την θλίψη της, για τον ξαφνικό χαμό του τραγουδιστή. Η ΠΑΕ αποχαιρέτησε τον Παντελίδη με μια ανακοίνωση.

«Η ΑΕΚ ΠΑΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Υπήρξες φίλος της ομάδας μας, ήσουν μαζί μας στους αγώνες της, πανηγύριζες τις επιτυχίες της, πονούσες στις ήττες της, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι μέχρι τον Παράδεισο».

ΠΑΕ ΑΕΚ για Παντελίδη: "Καλό ταξίδι μέχρι τον παράδεισο"

Επίσης πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους οποίους ο Παντελίδης είχε φιλικές σχέσεις, έμαθαν το μαντάτο μετά την πρωινή προπόνηση και σοκαρίστηκαν.

Πλατέλλας: "Έφυγε ένας άγγελος"

Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. "Ένας από εμάς" όπως έγραψε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν φίλοι με τον τραγουδιστή και σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν το μαύρο μαντάτο. Μάλιστα ο Βαγγέλης Πλατέλλας, μ' ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είπε το δικό του αντίο στον Παντελίδη.
"Έφυγε ένα άγγελος που μας τραγουδούσε από τη γη και τώρα θα μας τραγουδά από τον ουρανό. Καλό ταξίδι φιλαράκι μου" έγραψε ο Πλατέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ