ΠΑΕ ΑΕΚ: "Εργολάβοι του εκφοβισμού, διαβάστε το νόμο"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Εργολάβοι του εκφοβισμού, διαβάστε το νόμο"

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στις προθέσεις κάποιων να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά υπαλλήλων του υπουργείου Μεταφορών.

Ήδη από την Τρίτη (27/6), όταν άρχισε να κυκλοφορεί η πρόθεση κάποιων να προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον υπαλλήλων του Υπουργείου Μεταφορών και ακόμα και στον ίδιο τον υπουργό για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης της "Αγιά Σοφιάς", στην ΑΕΚ "έβραζαν".

Το θεωρούσαν εκτός από μια επιχείρηση εκφοβισμού των εμπλεκόμενων από την Πολιτεία σε έγγραφα που αφορούν το έργο του νέου γηπέδου και μια εντελώς αβάσιμη νομικά θέση. Σήμερα (28/6) η ΑΕΚ προχώρησε σε μια εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση, βασισμένη όμως, πάνω σε νόμους. Νόμους στους οποίους η ΑΕΚ «πατά» και για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, αλλά και για την άδεια οικοδόμησης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Οι εργολάβοι του εκφοβισμού, άνθρωποι που μέσα από την προσπάθεια της ΑΕΚ για το γήπεδο προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση, να γίνουν γνωστοί στο Πανελλήνιο και να θεμελιώσουν προσωπικές επαγγελματικές καριέρες δεν είχαν ούτε το χρόνο, ούτε προφανώς τη διανοητική ικανότητα, πριν από τις παντελώς αβάσιμες τυπικά και ουσιαστικά και άνευ νομιμοποίησης κινήσεις τους, να διαβάσουν και να κατανοήσουν τον νόμο, που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της ελληνικής Βουλής και η νομιμότητά του πιστοποιήθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο συγκεκριμένος νόμος 4277/2014 του ελληνικού Κράτους σε ξεχωριστό άρθρο προβλέπει με σαφήνεια την εκχώρηση των δικαιωμάτων του ερασιτεχνικού σωματείου σε ανώνυμη εταιρία που στην προκειμένη περίπτωση είναι η «Δικέφαλος Κατασκευαστική 1924 ΑΕ». 

Χρειάζεται, λοιπόν, πρώτα να διαβάσουν τον νόμο, αν διαθέτουν δυνατότητα κατανόησης, να σεβαστούν την κοινοβουλευτική διαδικασία νομοθέτησης της ελληνικής Πολιτείας, η οποία διέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα και μετά να προχωρούν σε γελοίες κινήσεις αστείου εντυπωσιασμού και φθηνού εκφοβισμού, που για μία ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό.

Και αυτή η διαδικασία δεν ακολουθείται για πρώτη φορά για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και με το γήπεδο του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη εκχώρηση των δικαιωμάτων στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.» αλλά και με το γήπεδο της Λάρισας (όταν σε αυτή την περίπτωση, για να γίνονται και οι απαραίτητες συγκρίσεις, ο Δήμος παραχώρησε εντελώς δωρεάν έκταση για 49 χρόνια) με την «Νέο γήπεδο Λάρισα ΑΕ».

Κύριοι, μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Απαντήσαμε με καλή θέληση, διάλογο και επιχειρήματα νομιμότητας στην πρωτοφανή λύσσα, που έχετε επιδείξει εναντίον του γηπέδου. Είστε πολύ λίγοι για να σκεφθείτε καν ότι μπορείτε να μπείτε εμπόδιο στο μεγαλύτερο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ.

Είναι αδιανόητο να πιστεύετε ότι μπορείτε να μπλοκάρετε τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθούνται από τους κρατικούς λειτουργούς. Είναι ανήθικο να προσπαθείτε, όπως έκαναν κι άλλοι. να χτίσετε πολιτικές ή επαγγελματικές καριέρες εκμεταλλευόμενοι το δίκαιο αίτημα των φιλάθλων μας. Μας είναι αδιάφορη η όποια ιδεολογία σας, αλλά και η σκοπιμότητά σας απ’ όπου κι αν εκπορεύεται. 

Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σε 9 κούτες η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24