ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν μας αγγίζουν οι προβοκάτσιες του Δήμου"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν μας αγγίζουν οι προβοκάτσιες του Δήμου"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, στέλνει μήνυμα και στον κόσμο της αλλά και στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η στάση του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και ως προς την υπόθεση της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης για το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και ως προς τις αντιδράσεις των οπαδών της Ένωσης, έχει "ηλεκτρίσει" την ατμόσφαιρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιχειρεί να στείλει διπλό μήνυμα. Καταρχάς στους οπαδούς της ΑΕΚ, από τους οποίους ζητά να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση και να διατηρήσουν ψυχραιμία. Και κατά δεύτερον προς πάσα κατεύθυνση, καθώς τονίζεται πως η ΑΕΚ έχει με το μέρος της τον νόμο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο θέμα του έργου του γηπέδου, πλην της δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ από την πρώτη μέρα, που ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια για το όνειρο των φιλάθλων της και δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας μας στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας, κινήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα τη νομιμότητα και την τήρηση όλων των προϋποθέσεων που προβλέπονται από τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που η κοινή γνώμη στη συντριπτική της πλειοψηφία έχει αντιληφθεί ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας και ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου μας θα πρέπει να είναι η άμεση και απόλυτα φυσιολογική επιβράβευση αυτής της τεράστιας προσπάθειας, αλλά και των εξαιρετικά υψηλών εμποδίων που καταφέραμε να ξεπεράσουμε το ένα μετά το άλλο με επιμονή και υπομονή ώστε σήμερα να βρισκόμαστε στο… παρά ένα του στόχου μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χαιρετίζει την αυθόρμητη συμπαράσταση από τα προσφυγικά σωματεία της χώρας και τη σφοδρή επιθυμία, που βροντοφωνάζουν, για να ζήσουν τη δημιουργία ενός κέντρου αθλητισμού αλλά και πολιτισμού στον ίδιο χώρο εκεί όπου πριν από περίπου 90 χρόνια οι παππούδες τους στέγασαν τα όνειρα, τις ελπίδες τους και βρήκαν παρηγοριά και λύτρωση μετά τον ξεριζωμό από τις πατρίδες τους.

Δεν μας αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο οι όποιες προβοκάτσιες επιχειρούνται από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Δημάρχου, ο οποίος συνεχώς ψευδολογεί έχοντας συνειδητά αποφασίσει να χτίσει την πολιτική του καριέρα σε βάρος του δικού μας ονείρου αρνούμενος πεισματικά, εκτός από την εφαρμογή των νόμων, και το δικαιότατο αίτημα εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και το δίκαιο θα κερδίσει. Καλούμε τους φιλάθλους μας να αντιμετωπίσουν με την ίδια ψυχραιμία, όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια και τις προκλήσεις αλλά και τις συνεχείς προσβολές από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Oύτε στην παγίδα τους θα πέσουμε, ούτε άλλοθι θα τους δώσουμε.

Αυτοί που προκαλούν είναι εκείνοι που έχουν χάσει το παιχνίδι και που σύντομα θα απογοητευτούν. Το γήπεδο θα γίνει, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί αυτό επιτάσσει η κείμενη νομοθεσία και η εκπλήρωση από τη δική μας πλευρά όλων ανεξαιρέτως των προϋποθέσεων που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις της ελληνικής Πολιτείας.

Τη γη των προγόνων μας δεν πρόκειται να την χαρίσουμε σε κανέναν!"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας: "Ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Δ.Σ."

Η ΑΕΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

"Μάχη" σε πολλά μέτωπα για το γήπεδο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24