Ουζουνίδης: "Χαιρόσουν να βλέπεις την ομάδα"

Ο Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο αλλά και όχι και στο δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ, δεν μπορούσε να… «σκάσει» ούτε χαμόγελο, παρά το 3-0. Ο τραυματισμό του Λόπες είχε ρίξει βαριά σκιά σ’ όλα. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ΑΕΚ έσταζε «μέλι» για τους παίκτες του, για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά είχε παράπονα για την απόδοση στο δεύτερο.

«Στο πρώτο ημίχρονο τα καλά στοιχεία τα βγάλαμε, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε παίκτες που βγαίνανε στον χώρο, είχαμε διαρκή κίνηση και πήγαμε αρκετά καλά. Κατά διαστήματα υπήρξαν στιγμές που χαιρόσουν να βλέπεις την ομάδα μας στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως υπήρξαν πράγματα που δε μου άρεσαν. Ήμασταν αρκετά στατικοί και σταματήσαμε. Βέβαια είχαμε και το παιχνίδι της Τρίτης στο οποίο ενδεχομένως να έτρεξε το μυαλό των παικτών όταν «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μέρος. 

Κάπου εδώ θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την εικόνα του στο δεύτερο μέρος. Ήταν πιο απειλητικοί από εμάς παρότι είχαν όλα τα δεδομένα εναντίον τους. Παρά τη νίκη πρέπει να κρατάμε και αρνητικά πράγματα για να τα βελτιώνουμε και να δουλεύουμε πάνω σε αυτά.

Η ομάδα μας είναι καλή, έχουμε καλά διαστήματα. Όμως πρέπει να δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε. Όταν βρούμε ρυθμό και έχουμε κίνηση είμαστε μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Σήμερα ήθελα να αντικαταστήσω άλλους παίκτες όμως μας προέκυψαν προβλήματα, τόσο με τον Κλωναρίδη όσο και με τον Λόπες που ήταν από τα άσχημα του παιχνιδιού».

-Γι αυτό που έλλειψε από το παιχνίδι της ΑΕΚ:

«Η διάρκεια. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε καλή ομάδα, βγάζουμε θετικά πράγματα όμως πρέπει να βρούμε διάρκεια. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στο αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ είχε πολύ δύσκολα παιχνίδια στην αρχή, προσπαθεί να βρει τη χημεία της ομάδας. Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία. Από την πλευρά μου και από την πλευρά της ομάδας μου υπάρχει σεβασμός».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

VIDEO: Φτηνά Τσιγάρα: 20 Καλοκαίρια Μετά

Συναντήσαμε, 20 χρόνια μετά, τον Ρένο Χαραλαμπίδη στα μέρη που γυρίστηκαν τα 'Φτηνά Τσιγάρα' τον Αύγουστο του 1999.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ