ΑΕΚ

Ουζουνίδης: "Με ΠΑΣ θα είμαστε καλύτεροι"

Ουζουνίδης: "Με ΠΑΣ θα είμαστε καλύτεροι"

Στο μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας απέδωσε την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Κισσαμικό ο Ουζουνίδης.

Προφανώς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στο ματς με τον Κισσαμικό που τελείωσε με ισοπαλία 1-1.

Ο τεχνικός της Ένωσης απέδωσε αυτή την εικόνα στο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και προανήγγειλε βελτίωση στο ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας (14/1) με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

" Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς, αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα.

Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικό γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικού. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ