ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Κάποιοι παίζουν μόνο για να παίζουν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αιχμές για την αγωνιστική εικόνα και την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ και προανήγγειλε αποφάσεις, μετά την ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το κλίμα πλέον στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια είναι και βαρύ και ασήκωτο. Και πλέον είναι δεδομένο πως υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που χρίζουν ιδιαίτερης διαχείρισης. Άλλωστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε σαφείς αιχμές για την εικόνα που έδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές και προανήγγειλε αποφάσεις που θα πάρει. Προφανώς εννοώντας πως κάποιοι παίκτες, θα μείνουν και εκτός ομάδες.

Μετά την ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είπε: "Ήταν ένα παιχνίδι που μετά το άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον Ατρόμητο, είχαμε πει ότι θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση για να μείνουμε στον στόχο μας. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μόνο αυτό δεν έδειξε. Ήμασταν ιδιαίτερα στατικοί χωρίς τη μπάλα. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε γιατί παρότι είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε και άλλους στόχους.

Οι φιλοδοξίες μιας ομάδας δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι γενικές και αφορούν μια ομάδα που πρέπει να παίζει και να κερδίζει. Αν συνεχιστεί όλο αυτό είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα. Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που βγάζει στα παιχνίδια. Εμείς ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε σήμερα είχαμε τέτοια εικόνα".

- Για την έλλειψη τρεξιμάτων:

" Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά που φαινόταν ότι θα χαθεί το παιχνίδι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια γιατί είχε τρεξίματα και διάθεση. Εμείς ήρθαμε μόνο απλώς για να παίξουμε".

- Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια:

"Πρόβλημα στα αποδυτήρια γιατί να υπάρχει;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ