ΑΕΚ

Ουζουνίδης: "Δεν είμασταν καλοί στην άμυνα"

Ουζουνίδης: "Δεν είμασταν καλοί στην άμυνα"

Ο Ουζουνίδης μίλησε για τις αγωνιστικές δοκιμές που έκανε στο ματς με τον Κισσαμικό, ενώ έκανε παράπονα για την χαλαρότητα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να επέλεξε μια ενδεκάδα γεμάτη βασικούς, αλλά έκανε και αγωνιστικές δοκιμές στο ματς με τον Κισσαμικό. Όπως την παρουσία του Μπογέ σε ρόλο δεύτερου επιθετικού δίπλα στον Πόνσε, για πρώτη φορά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε γι' αυτές τις αγωνιστικές δοκιμές, ενώ έκανε παράπονα και για την χαλαρότητα των παικτών στο πρώτο ημίχρονο.

" Ήταν αναμενόμενο να περάσουμε εμείς. Απλώς είχαμε κάνει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στην Κρήτη, που έφερε γκρίνια. Εύκολα ή δύσκολα, θα περνούσαμε. Ήταν ευκαιρία σήμερα, να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, που έχουν κάποια μικροπροβλήματα.

Ήταν λογικό να έχουμε στην αρχή κάποια προβλήματα σε συνοχή και συνεργασίες. Ευτυχώς μετά ήρθε το γκολ από τον Γκάλο και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Ήθελα να δοκιμάσω και τον Μπογέ λίγο μπροστά, για να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτόν σ’ αυτή την θέση. Και ήταν μια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε πράγματα.

Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα, που προσπάθησε και στα δυο ματς να παίξει καλά. Δεν ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο τόσο σοβαροί, όσο θα θέλαμε. Και η σοβαρότητα φαίνεται από την άμυνα. Ήμασταν λίγο χαλαροί. Μπορεί να τύχει και αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα".

Για την κατάσταση του Μπογέ και την μετακίνηση του Μπακάκη στο αριστερό άκρο: " Ο Λούκας είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα. Περισσότερο άγχος βάζει αυτός στον εαυτό του, παρά εμείς σ’ αυτόν. Είμαι όμως σίγουρος γι αυτόν. Θα μας βοηθήσει όμως στη συνέχεια. Ο Μιχάλης (Μπακάκης) αναγκαστικά έπαιξε. Ήταν καλό για εμάς να ξεκουράσουμε τον Νίκλας (Χουλτ). Ο Μιχάλης όμως είναι ένα παιδί που έχει δυνατότητες για να δώσει λύσεις σ’ άλλες θέσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ