ΑΕΚ

Ουζουνίδης: "Δεν είδα διαφορετικά πράγματα, περίμενα περισσότερα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας σημείωσε πως περίμενε να δει καλύτερη εικόνα αλλά στάθηκε στο γεγονός πως ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος και αυτό έχει ξεχωριστεί σημασία στα φιλικά του καλοκαιριού.

Πολλά περισσότερα πράγματα περίμενε να δει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα κάτι το οποίο σημείωσε στο πρώτο σχόλιο μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης στη κάμερα της "NOVA".

Ο 49χρονος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι δεν είδε όσα περίμενε αλλά πρόσθεσε πως σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο και πόσο φρέσκος είναι ο αντίπαλος.

Ο Ουζουνίδης μετά το τέλος του ματς τόνισε:

"Όχι, δεν είδα διαφορετικά πράγματα. Περίμενα λίγο περισσότερα, μην ξεχνάμε όμως ότι ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος. Σε δέκα μέρες παίζουν ευρωπαϊκό ματς και όποιος είναι ξεκούραστος όπως έχω πει σε αυτά τα φιλικά έχει το πλεονέκτημα.

Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε τον χρόνο που θέλαμε σε κάποιους παίκτες. Τώρα που θα γυρίσουμε θα μπούμε σε άλλο ρυθμό προπονήσεων και περιμένω καλύτερα πράγματα. Θέλουμε βελτίωση στο τεχνικό και το τακτικό κομμάτι. Θα έρθει και αυτό γιατί έχουμε καλούς παίκτες, όταν λυθούν τα πόδια τους θα έρθει".

Είπατε ότι θέλετε στα φιλικά να βλέπετε λάθη, ποιο ήταν σήμερα το μεγαλύτερο;
"Αυτά δεν μπορούμε να τα λέμε στην τηλεόραση. Θέλουμε δουλειά στο πώς θα πιέσουμε αλλά και να αμυνόμαστε καλύτερα".

Σας ανησυχεί ότι δεν βάλατε γκολ και πάλι;
"Όχι, τι να με ανησυχεί; Δεν μένω σε αυτά τα πράγματα. Είχαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, κάποιες στο δεύτερο. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας, αλλά η ομαδική λειτουργία πως θα γίνει καλύτερη".

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "Τώρα αρχίζουμε να νιώθουμε τα πόδια μας"

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου, υποστήριξε πως η ομάδα θα γίνει καλύτερη όταν βρει τη φρεσκάδα της:

"Σίγουρα έγινε ένα βήμα μπροστά, τουλάχιστον στη φυσική κατάσταση, θα γίνουν και άλλα βήματα δεν το συζητάω. Οι πρώτες δυο εβδομάδες ήταν αρκετά βαριές, τώρα αρχίζουμε να νιώθουμε τα πόδια μας και θα βρεθούμε στα επόμενα παιχνίδια".

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ ενόψει και των αγωνιστικών υποχρεώσεων σημείωσε:
"Ο καιρός πλησιάζει αλλά έχουμε ακόμα και άλλα φιλικά για να βρούμε τον ρυθμό μας, πολλές προπονήσεις, θα πάρουμε μια ανάσα και θα συνεχίσουμε μετά να οργανωνόμαστε και όταν μάθουμε και τον αντίπαλο μας θα οργανωθούμε ακόμα καλύτερα".

Για τη συνεργασία των κεντρικών αμυντικών;
"Σίγουρα δουλεύουμε αρκετά όχι μόνο οι κεντρικοί αμυντικοί αλλά μαζί και τα μπακ και το εξάρι μας. Κάνουμε καλή δουλειά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ