ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Ακουμπάμε τον αντίπαλο και δίνει φάουλ, μας κάνουν φάουλ και δεν δίνει τίποτα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία τόσο στην ήττα (1-0) από την Μπενφίκα, όσο και γενικά στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα κι έμεινε χωρίς βαθμό με το πέρας της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδη, συνεχάρη τους παίκτες του, ωστόσο άφησε αιχμές για τη διαιτησία (αποβλήθηκε τόσο ο ίδιος, όσο κι ο Γαλανόπουλος).

"Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα για τη νίκη, θα μπορούσε να πετύχει άλλο γκολ, σε άλλο σημείο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αυτοί που αγωνίστηκαν έδωσαν ότι μπορούσαν, με όποιες αδυναίες εμφανίσαμε. Λογικό για μένα, γιατί και το σχήμα και οι παίτκες δεν είχαν την απαραίτητη συνοχή. Ξέραμε ότι ήμασταν οι πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά σε όλα τα παιχνίδια μας το υπενθύμιζαν.

Πρέπει κάποιοι να σέβονται περισσότερο τον θεσμό και τις ομάδες που αγωνίζονται εδώ. Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, όχι μόνο σήμερα. Βλέπετε, ακουμπάμε τον αντίπαλο και μας δίνουν φάουλ. Μας κάνει φάουλ ο αντίπαλος και δεν το δίνει", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ