ΑΕΚ

Ουφάνο: "Προληπτική η αλλαγή του Σιμόες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουφάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουφάνο μίλησε για την κατάσταση του Αντρέ Σιμόες που αποχώρησε κουτσαίνοντας, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος μέσος αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ρεπό έδωσε για την Δευτέρα (4/12) ο Χιμένεθ.

Προφανώς και το κλίμα στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικό μετά τη νίκη στη Λιβαδειά, όμως θα μπορούσε να ρίξει σκιές το γεγονός πως ο Αντρέ Σιμόες αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Βλέπετε, ο Πορτογάλος μέσος, προερχόταν από τραυματισμό. Ωστόσο περισσότερο για προληπτικούς λόγους έγινε η αλλαγή του Σιμόες. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο.

"Τον Σιμόες πρέπει να τον βοηθήσουμε. Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και κυρίως προληπτικά επιλέξαμε να τον αντικαταστήσουμε".

Μάλιστα και ο ίδιος ο Σιμόες, παρόλο που βγαίνοντας από τα αποδυτήρια για να πάει στο πούλμαν, δεν πατούσε καλά, έλεγε πως "είμαιμια χαρά". Πάντως γενικώς ο Χιμένεθ έδωσε σ’ όλους ρεπό για αύριο (4/12) προκειμένου να ξεκουραστούν.

Όσο για το ματς και τη νίκη της ΑΕΚ, ο Ουφάνο που και πάλι υποχρεώθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου, λόγω της τιμωρίας του Χιμένεθ, τόνισε:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ο αντίπαλος έπαιξε δυνατά. Ξέραμε πως αν η ομάδα έπαιζε με την ίδια δύναμη και χρησιμοποιούσαμε και την ποιότητα, θα ερχόντουσαν τα γκολ. Είναι τρεις ακόμη βαθμοί. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Και πλέον απ’ αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης που είναι το πιο σημαντικό. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Και το πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα, φαίνεται, επειδή είναι ζωντανή και διεκδικεί και τους τρεις στόχους της".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ