ΑΕΚ

Ουφάνο για Γιούση: "Να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουφάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Ουφάνο, συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για τα δυο γκολ του Χρήστου Γιούση στο Καλλιθέα - ΑΕΚ, αλλά και για την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Μανόλο Χιμένεθ υποχρεώθηκε, λόγω της τιμωρίας, να κοουτσάρει την ΑΕΚ από τα μπουθ και δια… τηλεφώνου. Στον πάγκο ήταν και πάλι ο Φελίπε Ουφάνο. Και ο συνεργάτης του Χιμένεθ μίλησε για την απόδοση του Γιούση, με την οποία ήδη δουλεύει από την καλοκαιρινή προετοιμασία στο Κίελτσε.

Αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κονέ, για πρώτη φορά στην ενδεκάδα. "Η Καλλιθέα ήταν ένας αντίπαλος περίπλοκος. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε πάντα το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν το ματς πιο δύσκολο απ’ ότι το περιμέναμε. Ωστόσο κάθε παιχνίδι το προετοιμάζουμε το ίδιο σοβαρά και θέλουμε να κερδίσουμε σ’ όλα" είπε αρχικά.

- Για τον Γιούση:

«Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά στα Σπάτα. Τα πήγε πολύ καλά σ’ αυτό το ματς. Τόσο ο Γιούσης όσο και τα υπόλοιπα παιδιά στα Σπάτα, δουλεύουν σκληρά και πρέπει να συνεχίσουν έτσι και θα τους δοθούν οι ευκαιρίες».

- Για τον Κονέ:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πλέον μπορούμε να υπολογίζουμε. Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχουμε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να γίνει διαχείριση των ποδοσφαιριστών».

- Για τον Τζανετόπουλο που έπαιξε κυρίως χαφ:

«Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας. Και ανάλογα με τις ανάγκες, θα τον χρησιμοποιήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκησε την Καλλιθέα 3-2, "κέρδισε" τον Γιούση
Το ντεμπούτο του 18χρονου Γιούση στην ΑΕΚ με δύο γκολ
Γιούσης: "Δεν το περίμενα τόσο ωραίο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ