ΑΕΚ

"Ουδέν σχόλιο" απ' την ΑΕΚ για το οπτικοακουστικό υλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ενήμεροι για το οπτικοακουστικό υλικό που συμπεριλήφθηκε στο φάκελο-υπόμνημνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Απ' το πρωί της Τετάρτης (21/03) έχει γίνει γνωστό πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε και οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ στο φάκελο-υπόμνημνα που απέστειλε στον αθλητικό δικαστή, Σπύρο Καποδίστρια.

Οι "ασπρόμαυροι" θεωρούν πως μέσω του video απ' το κλειστό κύκλωμα των αποδυτηρίων θα φανεί ξεκάθαρα πως "δεν υπήρχε κανένα κλίμα τρομοκρατίας" και πως υπάρχει υπαιτιότητα της ΑΕΚ στη μη συνέχιση του αγώνα.

Απ' την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν πως είναι ενήμεροι για το οπτικοακουστικό υλικό που συμπεριλήφθηκε στο υπόμνημα, αλλά δεν πρόκειται να κάνουν σχόλιο έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν κανένα πρόβλημα για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε το εν λόγω υλικό στη δικογραφία, ούτε φοβούνται πως μπορεί να προκύψει κάποια αρνητική εξέλιξη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιχείρηση… Λιβάγια
Ποντάρει στο video από τα αποδυτήρια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ