ΑΕΚ

Όταν ο Αραούχο βλέπει τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, εξέτισε την τιμωρία, επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Ο σκέψεις του Χιμένεθ για την Λιβαδειά.

Ακόμα και αν ο Αντρέ Σιμόες κατάφερε, έστω και με μόλις δυο προπονήσεις, να μπει στην αποστολή για το σημερινό (3/12 - 19:30) ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ παραμένει μακρύ. Τουλάχιστον ο Ισπανός τεχνικός έχει και πάλι στην διάθεση του τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ έχασε τρία ματς λόγω τιμωρίας, αλλά επιστρέφει στην δράση απέναντι στον πιο… κατάλληλο αντίπαλο. Κάθε φορά που ο Αραούχο συναντούσε πέρυσι τον Λεβαδειακό, του έβαζε γκολ. Σκόραρε και στα δυο ματς που έπαιξε απέναντι στους Βοιωτούς.

Μάλιστα στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο Αργεντινός πέτυχε τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ σκόραρε και στο ματς πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

Πριν πάντως τεθεί το ερώτημα αν ο Αραούχο θα συνεχίσει το σερί του σκοραρίσματος απέναντι στον Λεβαδειακό, θα πρέπει να φανεί αν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Ο Χιμένεθ σκοπεύει να διατηρήσει το σχήμα με την τριάδα στην επίθεση και τους δυο φορ. Και ο… προσανατολισμός του Ισπανού τεχνικού είναι να ξεκινήσει το ματς με τον Αραούχο και τον Λιβάγια.

Το δίλημμα βρίσκεται στον παίκτη που θα πάρει τον ρόλο πίσω από τους δυο επιθετικούς, με τον Μπακασέτα να είναι το φαβορί, αλλά τον Χριστοδουλόπουλο και τον Κονέ να βρίσκονται επίσης στο κάδρο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Το διακύβευμα για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά, είναι να κερδίσει για να επιστρέψει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Όμως για να το πετύχει, θα πρέπει να πάρει το πρώτο φετινό «διπλό», εκτός Αττικής.

Μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει κερδίσει εκτός έδρας την Λαμία, αλλά με ματς που έγινε στο Περιστέρι και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός Λεκανοπεδίου, μετρά ισοπαλίες με Γιάννενα και Ξάνθη και ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Και σήμερα ψάχνει για το πρώτο «επαρχιακό» διπλό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ