ΑΕΚ

Όταν ο Αραούχο (δεν) θέλει...

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Οι Ισπανοί γράφουν πως ο Αραούχο δεν θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία με την Λας Πάλμας και το Sport24.gr θυμίζει πόσο καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις παίζει η επιθυμία του Αργεντινού φορ.

Δεν είναι ποδοσφαιρικά κομψό, αλλά η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ χαμογέλασαν… πονηρά όταν έμαθαν πως ανήμερα του Πάσχα η Λας Πάλμας έχασε και από την Λεβάντε και οδεύει ολοταχώς για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Στην Ένωση βλέπετε, ξέρουν καλά πως έστω και αν δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο, που να απελευθερώνει τον Σέρχιο Αραούχο από την ισπανική ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού, αυτή η εξέλιξη θα κάνει την ζωή της πολύ πιο εύκολη.

Άλλωστε ανάλογο… τιτίβισμα, έκανε σήμερα(10/4) και ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, που είναι πάντα έγκυρος σε θέματα Λας Πάλμας.

"Ο Αραούχο δεν θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία, οπότε αυτή τη φορά θα είναι πιο εύκολο το έργο…", έγραψε ο Χιμένεθ. Ενώ ως "έργο", εννοείται την παραμονή του παίκτη στην ΑΕΚ.

Εξάλλου και ο Ισπανός δημοσιογράφος ξέρει καλά, πως παίζει πάντα καταλυτικό ρόλο για το μέλλον του Αραούχο, η επιθυμία του ίδιου του Αργεντινού. Έχει φανεί άλλωστε στην πράξει.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Λας Πάλμας φαινόταν να ποντάρει στον Αραούχο για την πορεία που θα έκανε στην Πριμέρα, ο Αργεντινός στύλωσε τα πόδια και μέχρι και την τελευταία στιγμή, επέμενε πως θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Και το πέτυχε.

Ενώ και τον περασμένο Γενάρη, ο Αραούχο ήταν αυτός που πρώτος έσπευσε να κόψει "μαχαίρι", κάθε σκέψη των Ισπανών για διακοπή του δανεισμού στην Ένωση και επιστροφή στα Κανάρια. Και αυτή ήταν τελικά και η εξέλιξη, καθώς ο Αργεντινός φορ παρέμεινε στην ΑΕΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα του Χιμένεθ: "Πάμε τώρα να το πάρουμε"
Επιστροφή στη δουλειά η ΑΕΚ, όχι και ο Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ