ΑΕΚ

Οριστικό: Την Τρίτη (25/07) το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οριστικό: Την Τρίτη (25/07) το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της UEFA, ο πρώτος αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (25/07) στις 20:30, όπως είχε ανακοινώσει η ρωσική ομάδα.

Η κληρωτίδα έφερε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο δρόμο της ΑΕΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη ρωσική ομάδα, η οποία δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε συζήτηση γύρω απ' τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων. Η ΤΣΣΚΑ, μέσω twitter, είχε αποκαλύψει πως το πρώτο παιχνίδι θα λάβει χώρα την Τρίτη, 25 Ιουλίου (20:30) στο ΟΑΚΑ, ενώ η ρεβάνς οχτώ ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 2 Αυγούστου στη Μόσχα (20:00), δίχως όμως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση απ' την UEFA.

Τελικά, τη Δευτέρα (17/07) το βράδυ η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί πράγματι στις 25 Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες των Ρώσων. Πλέον, μένει να οριστικοποιηθούν κι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μεταξύ του Ολυμπιακού και του νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν - Μπούντουτσνοστ για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τους δύο εκπροσώπους μας στο Champions League.

Οριστικό: Την Τρίτη (25/07) το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ