ΑΕΚ

Οπαδοί ΑΕΚ σε παίκτες: "Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε να πλακωθούμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της ομάδας και μίλησε το βράδυ της Κυριακής με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της Ένωσης. "Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε εδώ να πλακωθούμε", η ατάκα που ακούστηκε. Τα παράπονα στον Ίλια Ίβιτς.

Για δεύτερη φορά φέτος οπαδοί της ΑΕΚ τα έψαλαν στους ποδοσφαιριστές. Αντιπροσωπεία φιλάθλων βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Ένωσης μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα είπε με τους παίκτες.

"Είστε απαράδεκτοι και σας έχουν κάνει π@@α κάθε χωριό και ομάδα. Τέτοια ξεφτίλα είναι δυνατόν; Δεν νιώθετε; Όλα στα α@@@ σας; Δεν γίνεται να ξεφτιλίζετε τη φανέλα που φοράτε. Μόνο αυτό κάνετε! Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και εσείς έχετε βαλθεί να την καταστρέψετε. Είστε γελασμένοι αν πιστεύετε ότι θα σας αφήσουμε. Πλακώνεστε μεταξύ σας και μας ρεζιλεύεστε στις προπονήσεις. Και μετά είστε κυρίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ούτε τάκλιν, ούτε νεύρο, ούτε τσαμπουκά, ούτε ψυχή. Είστε μάγκες; Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε εδώ να πλακωθούμε. Δεν ντρέπεστε; Πρέπει να είστε ομάδα, ενωμένοι, να βάζετε πάνω απ’ όλα τα φανέλα που φοράτε και τον κόσμο και μετά την πάρτη σας.

Δεν σας νοιάζει τίποτα; Είναι δυνατόν; Εντάξει ξέρουμε ότι δεν είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι δεν είστε καν μέτριοι. Αλλά εγωισμό και ψυχή δεν έχετε; Σας γλεντάει όποιος σας βρει. Αν δεν μπορείτε φύγετε.

Υπάρχουν παιδιά στον κόσμο της ΑΕΚ που έχουν δει μόνο ένα πρωτάθλημα στη ζωή τους. Αυτό που πήραν κάποιοι που είστε ακόμη εδώ. Δεν είμαστε ΑΕΚ για τους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος για να υπάρχουν μόνο οι τίτλοι και να μας εκφράζουν. Θέλουμε από εσάς να δίνεται ψυχή για την ομάδα και ας χάσετε. Όπως κάνατε στην Τουρκία. Βγάλατε ψυχή εκεί και παρ’ ολίγο να προκριθούμε. Σας χειροκροτήσαμε όλοι. Ήρθαμε κοντά. Είναι υποχρέωσή σας απέναντί μας και στη φανέλα που φοράτε να βγάζετε ψυχή", υποστήριξαν απευθυνόμενοι στους παίκτες της ΑΕΚ ενώ από τα βέλη τους δεν ξέφυγε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίλια Ίβιτς:

"Ξέρουμε ότι δεν έχεις καμία ευθύνη για όλα αυτά. Θεωρούμε ότι σωστά γύρισες. Δεν πρέπει να είσαι εδώ στην κουβέντα γιατί δεν έχεις καμία ευθύνη και ξέρουμε ότι στεναχωριέσαι και δεν σου αρέσει. Περιμένουμε από σένα να φτιάξεις αυτό το χάλι. Σε πιστεύουμε και ας ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ