ΑΕΚ

Όλοι στην… τσίτα για πιθανή προβοκάτσια

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε επαγρύπνηση όλοι στην ΑΕΚ, από την ΠΑΕ μέχρι τους οργανωμένους οπαδούς, για να προλάβουν τυχόν προβοκάτσια στο αυριανό (01/04, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς φέτος, πριν από κάθε σημαντικό παιχνίδι, φρόντιζαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο. Μόνο που αυτή την φορά, ενόψει του αυριανού (01/04) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και χρίζουν πολύ μεγαλύτερης επαγρύπνησης. Στα όρια του γενικού συναγερμού.

Στην ΑΕΚ έχουν φτάσει πληροφορίες, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, για σχέδιο προβοκάτσιας. Και μάλιστα επειδή αξιολογήθηκαν ως αξιόπιστες, όχι μόνο εξετάζονται αλλά μεταφέρθηκαν και στην αστυνομία και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Μάλιστα στοιχεία και πληροφορίες για περίεργες κινήσεις, φτάνουν συνεχώς στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Γι' αυτό και ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ είναι στην… τσίτα, προκειμένου να αποτρέψουν τo παραμικρό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν συστήσει ομάδες περιφρούρησης, οι οποίες θα βρίσκονται σ’ όλες τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου. "Την Κυριακή τα μάτια όλων μας όχι 14 αλλά… 21. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των παικτών μας, δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τα όνειρά μας", είναι μεταξύ άλλων το μήνυμα που έχει στείλει η Original.

Απ' την πλευρά της, η ΠΑΕ έχει έρθει σε συνεννόηση με τους οργανωμένους, για το κομμάτι της περιφρούρησης από κάθε παρατράγουδα, ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας αλλά και ενίσχυση των ανθρώπων της ιδιωτικής ασφάλειας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάνκοφ: "Αν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα, ο Τσιγκρίνσκι θα ξυρίσει το μούσι του!"
Δημάτος: "Η πρώτη μπάλα του γηπέδου μας!"
Ανησυχία στην ΑΕΚ για προβοκάτσια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ