ΑΕΚ

Όλοι (πλην Κονέ) μέσα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ ICON

Με επιστροφές ποδοσφαιριστών σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, επέστρεψε σήμερα (21/10) η ΑΕΚ στα Σπάτα μετά τη Μίλαν - Ο Τσόσιτς έχει ελπίδες να παίξει με Ατρόμητο.

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικό, μετά το σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο Μιλάνο. Και το "δώρο" ρεπό που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του για χθες (20/10), ήταν ότι καλύτερο, καθώς είχαν ανάγκη την αποφόρτιση. Όμως το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο, με τα... μαντάτα στη σημερινή (21/10) προπόνηση.

Στο απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ για το κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς, υπάρχει πλέον το όνομα μόνο του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος και σήμερα έκανε ατομικό.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι, δουλεύουν πλέον σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που προφανώς είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, έστω και αν είναι όλοι απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας (23/10) με τον Ατρόμητο.

Τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης, έστω και αν έβγαλαν σήμερα το κανονικό πρόγραμμα, θα χρειαστούν ακόμα χρόνο για να είναι πανέτοιμοι να τεθούν στην διάθεση του Χιμένεθ. ΄

Αντιθέτως ο Ούρος Τσόσιτς, που επίσης σήμερα προπονήθηκε κανονικά, έχει ελπίδες να προλάβει ακόμα και το ματς της Δευτέρας (23/10) με τον Ατρόμητο. Βεβαίως θα χρειαστεί ο Χιμένεθ να δει τον Σέρβο στόπερ και στην αυριανή (22/10) τελευταία προπόνηση.

Όμως πιθανότητες να καταφέρει να δώσει το παρών ο Σέρβος στο ματς με τον Ατρόμητο, υπάρχουν. Κάτι που έχει την σημασία του, από την στιγμή που ο Όγκνιεν Βράνιες θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ