ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά ΑΕΚ και Κλωναρίδης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr η ΑΕΚ και ο Βίκτορας Κλωναρίδης έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για να συνεργαστούν ξανά χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα συμφωνία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) το Sport24.gr και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψαν τον... καπνό που υπήρχε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βίκτορα Κλωναρίδη. Μόνο που όσο περνούν οι ώρες η "φωτιά" φουντώνει και ο "καπνός" γίνεται ακόμα πιο έντονος.

Οι δύο πλευρές, μετά την απόσυρση του Παναθηναϊκού από την διεκδίκηση του, έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Φυσικά, στο κόλπο δεν είναι μόνο η ΑΕΚ και ο Κλωναρίδης αφού θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τη Λανς κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι δύο. Το πρώτο είναι ότι ΑΕΚ και Κλωναρίδης θέλουν να συνεργαστούν ξανά και το δεύτερο είναι ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για το θέμα.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις. Η ΑΕΚ θέλει εξτρέμ, ο Χιμένεθ εμπλουτισμό του ελληνικού στοιχείου και ο Κλωναρίδης είναι παίκτης που μπορεί να της δώσει λύσεις με την ταχύτητά του και την ικανότητα να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ η Ένωση έχει πλέον ένα υγιές περιβάλλον που θα τον αγκαλιάσει και θα του δείξει εμπιστοσύνη.

Στην ΑΕΚ μάλιστα έχουν εκτιμήσει και τη συμπεριφορά του στις αναμετρήσεις κόντρα στους κιτρινόμαυρους. Ο Κλωναρίδης είχε σκοράρει στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 στο ΟΑΚΑ χωρίς ωστόσο να πανηγυρίσει το τέρμα του και μετά μίλησε με μεγάλο σεβασμό για την παλιά του ομάδα.

Έτσι, δεν αποκλείεται εάν τελεσφορήσουν οι επαφές των δύο πλευρών ο Κλωναρίδης να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και στην πρώτη προετοιμασία του 24χρονου επιθετικού με την ανδρική ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ