ΑΕΚ

Ολιβέιρα: "Έχει αδυναμίες ο Ολυμπιακός, δεν είναι και η Μπαρτσελόνα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, απέφυγε να χαρακτηρίσει καθοριστικό για τον τίτλο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι οι αδυναμίες των ερυθρόλευκων φάνηκαν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα. ο οποίος χτυπάει ξανά την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει Euro 2020 καθώς είναι μέσα στις αρχικές κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα ματς προκριματικών του Νοεμβρίου , μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος απέφυγε να χαρακτηρίσει καθοριστικό για τον τίτλο το ντέρμπι με υποστήριξε ότι οι αδυναμίες των ερυθρόλευκων φάνηκαν στο ματς με τον ΟΦΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι και Μπαρτσελόνα".

"Πρέπει να έχουμε στόχο σε κάθε ματς τη νίκη. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον τίτλο αλλά δεν είναι καθοριστικό.

Φυσικά είναι μια δυνατή ομάδα παίζει στην έδρα της. Έχουν όμως αδυναμίες που φάνηκαν και στο ματς με τον ΟΦΗ. Οπότε, νομίζω δεν είναι και ανίκητοι. Θα είναι δύσκολο γιατί είναι καλή ομάδα που παίζει δυνατά στην έδρα της, αλλά με όλο τον σεβασμό, δεν είναι και η Μπαρτσελόνα. Θέλω πολύ να σκοράρω. Αλλά αν με ρωτούσαμε τι θέλω πραγματικά είναι να κερδίσουμε ακόμα κι αν δε βάλω γκολ. Μου αρέσει να κερδίζω", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την συνεργασία του με τον Λιβάγια: "Νομίζω πως γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα. Είμαστε ακόμα στην αρχή γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινα εκτός εβδομάδες. Αλλά νομίζω η συνεργασία μου με τον Μάρκο είναι πολύ καλή και όσο περισσότερο γνωριζόμαστε, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε".

Την υπόσχεση που αφήνει στον κόσμο: "Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να τους κάνω χαρούμενο, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Φυσικά όλοι βλέπουν ότι δεν έχω δείξει το καλύτερο που μπορώ ακόμα, αλλά θα έρθει και αυτό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ