ΑΕΚ

Ολιβέιρα: "Είχε ποιότητα η Σεντ Γκάλεν, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε"

EUROPA LEAGUE / ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στάθηκε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, στην ποιότητα της Σεντ Γκάλεν, αλλά τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει την πρόκριση.

H AEK κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα της Σεντ Γκάλεν (0-1) με γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (71') και πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βόλφσμπουργκ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "χρυσός" σκόρερ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και στάθηκε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, στην ποιότητα της Σεντ Γκάλεν, αλλά τόνισε πως η ομάδα του έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει την πρόκριση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Νομίζω πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και λογω του αγωνιστικού χώρου. Νομίζω πως η ομάδα της Σεντ Γκάλεν είναι πιο συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες. Στην Ελλάδα σπάνια έχω παίξει με βροχή. Η αντίπαλό μας είχε ποιότητα, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε, να κερδίσουμε", σχολίασε αρχικά.

Για την εικόνα στην αρχή του αγώνα: "Τα πρώτα 30 λεπτά δεν ήταν μόνο ο αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά. Αλλά στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην πλάτη του αντιπάλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το σημαντικό δεν ήταν να παίξουμε καλά, αλλά να πάρουμε την πρόκριση".

Για τη φάση του πέναλτι και μία αντίστοιχη την περσινή σεζόν: "Αν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο φάσεις, στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ, ο αντίπαλος με βρήκε, εγώ προσπάθησα να μείνω όρθιος, αλλά και να έπεφτα δεν θεωρώ πως θα γινόταν κάτι. Αντίθετα, σήμερα προσπάθησα να κρατηθώ όρθιος, αλλά δεν τα κατάφερα και κέρδισα το πέναλτι".

Για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: "Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που ξέρουμε πως η Βόλφσμπουργκ είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, μία ομάδα με υψηλή δυναμικότητα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Απόδραση από την Ελβετία και τώρα... Βόλφσμπουργκ
Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Έχασε το πέναλτι ο Ολιβέιρα, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε
Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας έσωσε την Ένωση μετά το λάθος του Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ