ΑΕΚ

Όλα καλά με Μπαρόχα

Όλα καλά με Μπαρόχα
Μπαρόχα INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός που κληρονόμησε ο Αλάιν Μπαρόχα από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα, δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρός, όσο ακούστηκε. Εντάχθηκε στη "βινοτίντο" ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ.

Μετά την οδύσσεια του ταξιδιού - μέσω Λισαβώνας - Αλάιν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας αφίχθησαν στη Νήσο Μαργαρίτα, εκεί όπου διεξάγεται η μίνι προετοιμασία της εθνικής Βενεζουέλας για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με αντιπάλους τις αντίστοιχες των Βολιβίας κι Εκουαδόρ.

Σύμφωνα με πηγές από τη Βενεζουέλα, ο διεθνής γκολκίπερ της Ένωσης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της "βινοτίντο" και διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός. Τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής μεταδίδουν ότι ο Αλάιν Μπαρόχα είναι αμφίβολος για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νοέλ Σανβισέντε, απέναντι σε "βέρντε" και "τρικολόρ". Εάν μείνει στον πάγκο, αυτό θα γίνει για προληπτικούς λόγους, αναφέρουν οι Βενεζουελάνοι.

Το σημαντικό είναι, όμως, ότι ο τραυματισμός δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία κι ο Αλάιν Μπαρόχα μπορεί να γυρίσει από την πατρίδα του έτοιμος, ώστε να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ