ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για Σκόκο

Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo)
Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo) AP

Αντικρουόμενες απόψεις εκφράζονται αναφορικά με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι. Διαβάστε τι γράφεται στην Αργεντινή για τον "υδραυλικό".

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, καθώς μέχρι πρότινος ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Ρίβερ, η Ιντεπεντιέντε εμφανίστηκε ξανά στο κάδρο, ενώ το τελευταίο "τιτίβισμα" του ρεπόρτερ της Ιντεπεντιέντε, Σεμπαστιάν Νεμάν, αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του "υδραυλικού" θα μιλήσει με την ΑΕΚ.

"Η Ρίβερ και η Ιντεπεντιέντε έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στη Νιούελς για τον Νάτσο Σκόκο. Στα μέσα της εβδομάδας ο επιθετικός θα αποφασίσει που θα παίξει", έγραψε στο Twitter ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

"Μίλησα με τον Φάμπιο Σολντίνι, εκπρόσωπο του Σκόκο. Ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ. Τίποτα δεν είναι κλεισμένο ακόμη για καμία ομάδα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Σεμπαστιάν Νεμάν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ