ΑΕΚ

Οι τέσσερις όροι για Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τους όρους, με τους οποίους η ΑΕΚ θα συναινέσει στην πώληση του Όγκνιεν Βράνιες με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το πρέσινγκ της Άντερλεχτ στον Όγκνιεν Βράνιες είναι ομολογουμένως ασφυκτικό. Και η παρουσία των ανθρώπων της βελγικής ομάδας στην Αθήνα προκειμένου να γίνει το deal, καταδεικνύει την κάψα τους για τον Βόσνιο στόπερ.

Ωστόσο η ΑΕΚ παραμένει σκληρή στη διαπραγμάτευση. Και δεν θα ενδώσει εν τέλει στην πώλησή του, αν δεν συμφωνηθούν κάποιοι όροι , οι οποίοι προσωπικά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αποτελούν κόκκινες γραμμές. Το Sport24.gr αποκαλύπτει τους 4 όρους που η ΑΕΚ προσπαθεί να επιβάλει στη συμφωνία:

1. Έσοδο πώλησης μεγαλύτερο των 3,2 εκατ. ευρώ με προσπάθεια να «καθίσει» η μπίλια στα 3,5 εκατ. ευρώ και άμεση καταβολή του μεγαλυτέρου μέρους των χρημάτων. Κοινώς, δεν γίνονται αποδεκτές οι πολλές δόσεις.

2. Ποσοστό μεταπώλησης 10-15% στην περίπτωση που ο Βράνιες φύγει από την Άντερλεχτ με πώληση για άλλη (πλην Ελλάδας αυστηρά) ομάδα μέσα στην επόμενη διετία-τριετία.

3. Απαγόρευση πώλησής του ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα για την επόμενη τριετία-τετραετία. Ούτε καν συζήτηση για αποζημίωση της ΑΕΚ σε περίπτωση παραχώρησης σε άλλο ελληνικό σύλλογο . Η ΑΕΚ θέλει πλήρη κάλυψη σε αυτό το θέμα, γνωρίζοντας άλλωστε ότι Ολυμπιακός και Άντερλεχτ επικοινωνούν μέσω κοινής εμπιστοσύνης μεταγραφικών καναλιών.

4. Μπόνους 100-200.000 ευρώ σε περίπτωση που η Άντερλεχτ κατακτήσει το πρωτάθλημα του Βελγίου με τον Βράνιες να έχει συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Ενδεχομένως να συζητηθεί κάτι αντίστοιχο και για καλή ευρωπαϊκή πορεία της βελγικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ