ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τη Σέλτικ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια… εκκρεμότητα για τις τελευταίες ώρες πριν την σέντρα, έχει αφήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το αγωνιστικό πλάνο της ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ (14/08, 21:00).

Την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού με την Σέλτικ στην Γλασκώβη, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε αν είχε καταλήξει στις επιλογές για την βασική ενδεκάδα, ήταν κατηγορηματικός.

"Αλίμονο να μην είχα κατασταλάξει", ήταν η απάντηση του τεχνικού της ΑΕΚ, παρόλο που έκανε και δυο διαφορετικές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση και παρόλο που ο τραυματισμός του Μπογέ του άλλαξε το πλάνο την τελευταία στιγμή. Τώρα, παραμονή της ρεβάνς της Τρίτης (14/08, 21:00) με τη Σέλτικ, στην ίδια ερώτηση περί των οριστικών επιλογών για την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θόλωσε τα… νερά. Όχι από κάποιου είδους επικοινωνιακή τακτική. Από ανάγκη.

Προφανώς προβάδισμα στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ, έχει η ενδεκάδα του πρώτου ματς στην Γλασκώβη, με τον Αλέφ να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Γαλανόπουλου. Το παραδέχθηκε άλλωστε και δημοσίως ο Ουζουνίδης. Όμως ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε και για κάποιa "ζητηματάκια" που ακόμα θα πρέπει να δει για να πάρει οριστικές αποφάσεις. Κι αυτά αφορούν τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Εκεί που θα έπαιζε ο Μπογέ αν δεν ήταν οριστικά νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

Εκεί που το πάλεψε για να παίξει ο Μάνταλος, όμως παρότι μπήκε στην αποστολή, δύσκολα θα μπορέσει να ξεκινήσει ενδεκάδα. Εξάλλου ούτε και την τελευταία προπόνηση την έβγαλε ολόκληρη ο αρχηγός. Το φαβορί για να ξεκινήσει παραμένει ο Λόπες, παρά τα… ζητηματάκια που είχε ο Πορτογάλος. Αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς τίποτα, ως προς την επιλογή της τελευταίας στιγμής του Ουζουνίδη για τη συγκεκριμένη θέση.

Κατά τα άλλα οι επιλογές του Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, του Οικονόμου με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, του Χουλτ με τον Μπακάκη στα δυο άκρα της άμυνας, του Σιμόες στα χαφ και του Μπακασέτα, του Κλωναρίδη και του Λιβάγια στην επίθεση, είναι μάλλον "κλειδωμένες". Άλλωστε ο Ουζουνίδης περίπου απέκλεισε την έκπληξη, λέγοντας πως δουλεύει συγκεκριμένα πράγματα όλο το τελευταίο διάστημα. Ενδεχομένως θα το... έψαχνε ο τεχνικός της ΑΕΚ λίγο περισσότερο για τον παρτενέρ του Σιμόες στη μεσαία γραμμή, με δεδομένο πως ο Αλέφ δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του. Όμως δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ
Μπακάκης: "Να συνεχίσουμε το αήττητο"
Ουζουνίδης: "Πάμε για τη νίκη"
Ρότζερς: "Η πιο σημαντική πρόκληση"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ