ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν Μπριζ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ήδη από τις 14 Ιουλίου, το προαίσθημα πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Μπριζ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Παρασκευή 14 Ιουλίου. Πριν από περίπου 20 ημέρες δηλαδή. Κίελτσε, περίπου 11.30 το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στο ξενοδοχείο τους από το δάσος. Στο δάσος είχαν μόλις βγάλει το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης στην 16η μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Όλοι τους ανεβαίνουν γρήγορα στα δωμάτια τους, για να προλάβουν να κάνουν μπάνιο και στη συνέχεια να ακούσουν την κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Προτιμήσεις ανάμεσα σε Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου και Βικτόρια Πλζεν, που ήταν οι πιθανοί αντίπαλοι, δεν εκφράζονται σχεδόν καθόλου και από κανέναν. Παρόλο που σίγουρα υπάρχουν. Άλλωστε εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο Χιμένεθ δεν ήθελε με τίποτα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπάρχει όμως ένα προαίσθημα, που κυριαρχεί. «Θα πέσουμε με Μπριζ». Το όνομα της βελγικής ομάδας κυκλοφορούσε ως… αίσθηση σ’ όλους τους χώρους του ξενοδοχείου στο Κίελτσε, που είχαν σχηματιστεί «πηγαδάκια» παικτών της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Αντρέ Σιμόες ήταν από εκείνους που έδειχνε την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην πρόβλεψη του και την επαναλάμβανε με στόμφο.

Έπεσε έξω και την επόμενη μέρα, μετά το τελευταίο φιλικό στο Κίελτσε με την Μπνέι Σαχνίν, ο Πορτογάλος μέσος το παραδέχθηκε δημοσίως. «Η αλήθεια είναι πως είχα πει για την Μπριζ, αλλά τι να κάνουμε;», ήταν η δήλωση του Σιμόες.

Τελικά και ο Πορτογάλος μέσος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, θα την βρουν στον ευρωπαϊκό τους δρόμο την Μπριζ. Έστω και στο Europa League και όχι στο Champions League. Βεβαίως το πιθανότερο είναι πως η… προτίμηση στην βελγική ομάδα, δεν είχε να κάνει καθόλου με την δυναμικότητα της. Ούτε καν εξέφραζε επιθυμία.

Περισσότερο ήταν ένα προαίσθημα που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το οποίο βγήκε, έστω και ετεροχρονισμένα. Και μπορεί χθες (4/8) να μην υπήρχε η δυνατότητα να σχολιαστεί από τους «κιτρινόμαυρους» το αποτέλεσμα της κλήρωσης, καθώς είχαν ρεπό, ωστόσο είναι βέβαιο πως αυτό θα γίνει σήμερα (5/8) στα Σπάτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ