ΑΕΚ

Οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο για Ματσίς την ΑΕΚ

Οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο για Ματσίς την ΑΕΚ

Τ' όνομα του Ντάργουιν Ματσίς επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, αφού και στην Ιταλία γίνεται αναφορά για το ενδιαφέρον της Ένωσης στην περίπτωση του Βενεζουαλάνου.

Στο Sport24.gr είχατε διαβάσει για το διαχρονικό φλερτ της ΑΕΚ με τον Βενεζουαλάνο εξτρέμ, Ντάργουιν Ματσίς που ανήκει στην Ουντινέζε, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός και μάλιστα με επιτυχία στην ισπανική Κάντιθ που παλεύει για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τώρα, συνέχεια στο θέμα ΑΕΚ - Ματσίς δίνει και η ιταλική ιστοσελίδα tuttoudinese.it που αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν να "τσεκάρουν" τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο πλέον η Κάντιθ είναι αυτή που ελέγχει την υπόθεση.

Κι όλα αυτά γιατί εάν η ισπανική ομάδα προβιβαστεί τότε θα ενεργοποιήσει -πιθανότατα- την οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί με την Ουντινέζε όταν έγινε το deal για τον δανεισμό. Οι Ισπανοί, όχι άδικα, θα ήθελαν να κρατήσουν τον Βενεζουαλάνο μια και έχει δείξει καλό πρόσωπο από τον Γενάρη που βρίσκεται εκεί, έχοντας σημειώσει σε 10 συμμετοχές 8 γκολ.

Στο ιταλικό ρεπορτάζ, πάντως, επισημαίνεται ότι στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ ευελπιστούν η προαναφερθείσα ομάδα να μην προχωρήσει στην εκπλήρωση του όρου για να μπορέσουν να κινηθούν με τη σειρά τους για την απόκτηση του παίκτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ