ΑΕΚ

Πόνσε αντάλλαγμα για Μπενεντέτο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία εμπλέκουν εκ νέου τ' όνομα του Έσε Πόνσε με την Μπόκα Τζούνιορς. Στη γείτονα χώρα θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να γίνει "όπλο" στα χέρια της Ρόμα για να πάρει τον Ντάριο Μπενεντέτο.

Ο Πόνσε στην Ρόμα δεν θα γυρίσει για να μείνει το καλοκαίρι. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως θα μείνει και στην ΑΕΚ. Οι Ρωμαίοι είτε θα τον πουλήσουν ή θα τον δώσουν ως αντάλλαγμα. Η ΑΕΚ ακόμη κι αν μπορούσε να τον αγοράσει, βάζοντας μέσα στο deal και τον Μπάρκα, φαντάζει δύσκολο, να πείσει την πλευρά του παίκτη. Συγκεκριμένα τον πατέρα/μάνατζερ του, τον οποίο δεν κατάφερε αυτό το χρόνο να κάνει... σύμμαχό της.

Ήδη το όνομά του Πόνσε κυκλοφορεί σε διάφορες λίστες με έμψυχα ανταλλάγματα προς ομάδες που αγωνίζονται παίκτες που θέλει η Ρόμα να αποκτήσει. Πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία είχε γραφτεί ότι η Μπόκα Τζούνιορς "τσεκάρει" τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, Έσε Πόνσε ο οποίος αγωνίζεται στη χώρα μας ως δανεικός από τη Ρόμα, έχοντας σκοράρει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις...

Η "Corriere dello Sport" έκανε update στην υπόθεση, βάζοντας στο "κόλπο" τον Ντάριο Μπενεντέτο. Στη γειτονική χώρα, λοιπόν, γράφουν ότι η πρόταση των Ρωμαίων για τον 28χρονο επιθετικό είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σύντομα στην ομάδα του Μπουρντίσο.

Σημειώνεται μάλιστα ότι οι δύο πλευρές εν μέσω των διαπραγματεύσεων συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως ο Ντιέγκο Περότι (που παρουσιάζεται θετικός να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες) και ο Έσε Πόνσε.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί τόνισαν: "Ο παίκτης (Πόνσε) κάνει μία εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά είναι απίθανο ν' αγοραστεί από το ελληνικό κλαμπ και θα μπορούσε να μπει ως έμψυχο αντάλλαγμα..."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ