ΑΕΚ

Οι Ισπανοί της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Οι Ισπανοί της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Οι τρεις Ισπανοί της ΑΕΚ, Κορδέρο, Άθρο και Ντίντακ ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας, προφανώς και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια μίνι «απόδραση» από την Αθήνα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όμως η επιλογή που έκαναν οι τρεις Ισπανοί παίκτες της Ένωσης, δεν ήταν εντελώς αποκομμένη από την ιστορία της ομάδας που αγωνίζονται.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο Θέσαρ Άθρο και ο Ντίντακ Βιλά, διάλεξαν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Και ειδικά ο Κορδέρο που ήδη συμπληρώνει τρια γεμάτα χρόνια στην ΑΕΚ και «περπατάει» στα τέσσερα, είχε ακούσει πολλά για τις ρίζες της ομάδας. Μάλιστα το πρώτο που έκαναν οι τρεις Ισπανοί, ήταν να επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά.

«Από το... πνευματικό σπίτι της δικής μας ΑΕΚάρας» έγραψε ο Κορδέρο στοInstagramκάτω από την σχετική φωτογραφία. Ενώ την ίδια στιγμή, η σύντροφος του Ισπανού Ινμα, σχολίαζε «Αυτή η Αγιά Σοφιά είναι τόσο όμορφη. Τώρα περιμένουμε για τη δική μας Αγιά Σοφιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ