ΑΕΚ

Οι απορίες του Μελισσανίδη: Το γκαράζ, η ράμπα και το ασανσέρ

Οι απορίες του Μελισσανίδη: Το γκαράζ, η ράμπα και το ασανσέρ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια κι επιθεώρησε ιδίοις όμμασι την πορεία των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Οι ερωτήσεις για τη χωροταξία και ο εργάτης με την "κιτρινόμαυρη" μπλούζα. (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την αυτοψία του το πρωί της Πέμπτης (15/3), ζητώντας παράλληλα να προχωρήσει το έργο το συντομότερο δυνατό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη σύσκεψη με τους υπευθύνους των εταιριών κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός και ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη χωροταξία.

Έφθασε οδηγώντας ο ίδιος, με τις απορίες του να εστιάζονται στην τοποθέτηση των πλακών, το γκαράζ και τον τρόπο μέσω ανελκυστήρα που θα μπορεί να οδηγηθεί κάποιος στην κερκίδα από το σημείο όπου θα παρκάρει το όχημά του.

Μελισσανίδης: "Πού σταματάει το γκαράζ;"

Βαγενάς: "Από εκεί που κατεβαίνει η ράμπα κάτω..."

Μελισσανίδης: "Τι ράμπα; Από πού;"

Σε εκείνο το σημείο εξηγείται ότι είναι η "ράμπα των ασθενοφόρων που ανεβαίνει και γυρίζει για να μπει το όχημα μέσα" με τον Μελισσανίδη να ερωτά: "Όταν έρχεται, για να καταλάβω, το γκαράζ εκεί, πού είναι το ασανσέρ για να ανέβεις στις κερκίδες;"

Την παράσταση, στο video που δημοσίευσε η ΑΕΚ στο λογαριασμό της στο YouTube, έκλεψε ένας εργάτης, ο οποίος φορούσε "κιτρινόμαυρη" εμφάνιση με το μήνυμα: "ΑΕΚ εναντίον όλων".

Ο πρόεδρος της Βαγενάς Τ.Ε, Γιώργος Βαγενάς, υποστήριξε : "Είχαμε την επίσκεψη του προέδρου, μας έδωσε συγχαρητήρια για την πρόοδο των εργασιών, ευελπιστούμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά και θα τελειώσουμε το γήπεδο στους χρόνους που αξίζει για την ΑΕΚ".

Ο πρόεδρος της Dimand, Πάνος Παναγιωτίδης, τόνισε: "Είναι εξαιρετικά σημαντική ημέρα μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας και ταλαιπωρίας. Επιτέλους βλέπουμε τις πρώτες εργασίες μπετόν που εξελίσσονται. Τεχνικά αυτό σημαίνει ότι σήμερα ρίχνουμε τη θεμελίωση και το δάπεδο του υπογείου, του πρώτου τομέα από τους αρκετούς, στους οποίους έχουμε χωρίσει το έργο. Θα είναι μια συνεχής εργασία που θα εξελίσσεται, ενώ θα ανεβάζουμε συγχρόνως και πλάκα για το επόμενο επίπεδο".

Ο Αλέξανδρος Μετάξας από την Ερμωνάσσα, ανέφερε: "Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το γήπεδο, για το λαό της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι κι εμείς, κι ο λαός της ΑΕΚ κι όλης της Ελλάδας είναι χαρούμενοι".

Photo credits: You Tube

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ