ΑΕΚ

Όγκνιεν Βράνιες: "Δεν είμαι εθνικιστής"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην ΑΕΚ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ενώ μίλησε για την αποπομπή του από την Εθνική Βοσνίας και ξεκαθάρισε πως δεν είναι εθνικιστής.

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε σε μέσο της Βοσνίας και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Dnevni Avaz, με τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εθνικιστής, πως αγαπάει όσο τίποτα την πατρίδα του παρά τα όσα γράφονται, ενώ δήλωσε χαρούμενος με την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Πώς σχολιάζεις όλα αυτά που λέγονται για σένα ότι είσαι εθνικιστής;

Δεν είμαι εθνικιστής. Έτσι θέλουν να με παρουσιάσουν κάποιοι. Πάντα "πέθαινα" με την φανέλα της Εθνικής Βοσνίας. Δεν θέλω να με ρωτήσετε περισσότερα για αυτό, γιατί μπορεί να διακόψουμε και την συνέντευξη. Εάν επιμείνετε σε αυτό θα διακόψουμε, θα ήθελα να μιλήσουμε μόνο για θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό.

Όταν ρωτήθηκε για την αποπομπή του από την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, έδειξε απογοητευμένος.

Λυπάμαι πολύ που με άφησαν εκτός ομάδας τόσο εύκολα. Είναι κάτι που με πληγώνει. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι απλά μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε πως λόγω της τεράστιας πίεσης από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα δεν μπορεί να με υπολογίζει. Τίποτα περισσότερο. Ξέρει τι σχέση μου με τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς. Ρωτήστε τον. Την περασμένη εβδομάδα που παίζαμε στην Ελλάδα ούτε που χαιρετηθήκαμε. Πίστευα πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν από τότε που γύρισα στην Ελλάδα, όμως όλα μένουν ίδια.

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας;

Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απαντηθεί από κάποιον άλλον, σωστά;

Πώς είναι μετά την επιστροφή σου στην ΑΕΚ;

Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ. Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο. Η πόλη, το κλίμα είναι όλα τέλεια και οι Έλληνες μοιάζουν αρκετά με εμάς. Επίσης έχει συχνά πτήσεις για την πατρίδα μου. Τι άλλο μπορώ να ζητήσω. Έχει τα πάντα. Τι άλλο να θέλει κανείς για μία άνετη ζωή με ποιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ τιμωρεί παίκτες για όσα συνέβησαν στο πάρτι του Βράνιες
ΑΕΚ: Ο Μάνταλος και το Φάληρο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ