ΑΕΚ

Ο "χιονιάς" δεν αλλάζει τα πλάνα του Μοράις

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το πολικό ψύχος στα Σπάτα, ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, δεν άλλαξε το πρόγραμμα δουλειάς και η διπλή προπόνηση θα γίνει κανονικά.

Το πλάνο δουλειάς που είχε σχεδιάσει ο Ζοζέ Μοράις για το διάστημα αμά τη επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ από την εορταστική άδεια μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό στις 4 Γενάρη, προέβλεπε φουλ ρυθμούς και διπλές προπονήσεις τόσο χθες (28/12), όσο και σήμερα (29/12).

Και ούτε οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και το πολικό ψύχος, στάθηκαν ικανά να αλλάξουν το πρόγραμμα δουλειάς του Μοράις. Παρόλο που χθες (28/12) υπήρχε μια σκέψη για ακύρωση της σημερινής απογευματινής προπόνησης.

Τελικά όμως, θα γίνει κανονικά, έστω και με μικρότερη διάρκεια απ' ότι συνήθως. Όπως και κανονικά έγινε η πρωινή προπόνηση, παρόλο που οι θερμοκρασίες στα Σπάτα ήταν πολικές και παρόλο που υπήρχε πολύ δυνατός αέρας. Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν κανονικά στο γήπεδο και δούλεψαν.

Να τονιστεί πάντως πως ο Μοράις χάρισε στους παίκτες της ΑΕΚ την προπόνηση της παραμονής πρωτοχρονιάς που ήταν προγραμματισμένη για πρωί. Πλέον, η Ένωση έχει αύριο (30/12) πρωινή προπόνηση και το επόμενο ραντεβού στα Σπάτα είναι ανήμερα Πρωτοχρονιάς το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

QUIZ: Βρες τον ποδοσφαιριστή στα χιόνια!
Στενό "μαρκάρισμα" στον Μπαχούι
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φεντερίκο Μπράβο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ