ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ μίλησε για Νεγρέδο

Chelsea's Gary Cahill, left, vies for the ball with Middlesbrough's Alvaro Negredo during the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Νεγρέδο (AP Photo/Frank Augstein) AP

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ισπανό φορ, Άλβαρο Νεγρέδο, έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ΜΜΕ της Βαλένθια.

Σ' ένα από τα μεταγραφικά σενάρια που έχει εμπλακεί η ΑΕΚ, υπήρχε το όνομα του Αλβάρο Νεγρέδο. Εξ ου και ο Μανόλο Χιμένεθ, ρωτήθηκε από Μέσο της Βαλένθια, αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό φορ, που ανήκει στις "Νυχτερίδες".

Και ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στο"eldesmarque.com", ξεκαθάρισε πως ο Νεγρέδο είναι μια περίπτωση η οποία ξεφεύγει από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. "Είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, η οποία θα μπορούσε να αφορά απευθείας τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αν θέλει, μπορεί, αλλά σας λέω πως είναι ένα πολύ περίπλοκο θέμα. Δεν είναι ένας παίκτης που έχω ζητήσει, αλλά τον έχω στο μυαλό μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει μπάτζετ για μια τέτοια μεταγραφή. Ακόμα και αν συμφωνήσει η ΑΕΚ με την Βαλένθια, θα ήταν πολύ περίπλοκο να γίνει η μεταγραφή.

Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά ο Νεγρέδο θα έχει πολύ πιο ισχυρές προτάσεις απ' αυτή της ΑΕΚ. Αν όμως έχεις την ευκαιρία να τον υπογράψεις, τον υπογράφεις. Αυτά είναι θέματα και του τεχνικού διευθυντή. Οι τεχνικοί διευθυντές είναι σαν τους προπονητές. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Αν κάνεις μια επανάσταση και δεν πάνε τα πράγματα καλά, θα σ' απολύσουν. Και η ομάδα θα μείνει με την κληρονομιά που αφήνεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοσάνοβιτς για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Χιμένεθ: "Σεβίλλη μόνο στους... ομίλους"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ