ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ άλλαξε το πρόγραμμα λόγω... διεθνών

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για να αρχίσει ουσιαστική προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει ξανά τους διεθνείς στα Σπάτα, γι' αυτό και άλλαξε το πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από την Δευτέρα (26/03) έχουν επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Και ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, το σύνθημα για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τους… τελικούς που ακολουθούν.

Όμως η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να αρχίσει να δουλεύει το αγωνιστικό πλάνο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν δεν επιστρέψουν οι διεθνείς. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι. Είναι οκτώ συν τον νεαρό Γιούση. Και πολλοί εξ αυτών, θα είναι βασικοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Από τη σημερινή (27/3) απουσίαζαν όλοι οι διεθνείς της ΑΕΚ, καθώς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Γι' αυτό το λόγο ο Χιμένεθ άλλαξε το πρόγραμμα της αυριανής (28/03) προπόνησης στα Σπάτα, προκειμένου να προλάβουν να επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους διεθνείς. Αντί για πρωινή όπως είναι συνήθως, η προπόνηση θα είναι απογευματινή.

Πάντως σήμερα, ο Χιμένεθ είδε τον Ούρος Τσόσιτς να παίρνει μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος της δουλειάς. Όπως άλλωστε και χθες, όταν και έπαιξε μπαλαντέρ σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο ο Σέρβος έχει ακόμα καιρό, μέχρι να μπορέσει να βρεθεί και πάλι σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χιμένεθ: "Πάμε τώρα για τελικούς"
Ο γρίφος της μεσαίας γραμμής
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ