ΑΕΚ

"Ό,τι μας περισσεύει, κάποιος άλλος το χρειάζεται..."

"Ό,τι μας περισσεύει, κάποιος άλλος το χρειάζεται..."

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει τον συνάνθρωπο στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, προσφέροντας ρούχα και είδη υγιεινής

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει τον συνάνθρωπο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, προσφέροντας ρούχα και είδη υγιεινής. Η "Ένωση" συνηθίζει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, κάτι που θα κάνει και σήμερα. Δύο ώρες πριν τη σέντρα, στον προέλεγχο Δ της Θύρας 12 αλλά και στον προέλεγχο της Θύρας VIP, όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να βοηθήσουν με υλικά αγαθά εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αναλυτικά:

"Δύο ώρες (13.00) πριν από τη σέντρα του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 15.00 στο ΟΑΚΑ και με τη συμμετοχή των παλαίμαχων της ομάδας μας θα αρχίσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε δύο φορτηγά, που θα βρίσκονται στον προέλεγχο Δ της Θύρας 12 και στον προέλεγχο της Θύρας VIP.

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση των συνεχώς διογκούμενων αναγκών των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης και θα επαναληφθεί και στο επόμενο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με την Καλλονή.

«Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» είναι το σύνθημα του ΚΥΑΔΑ και η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει, όπως μπορεί, φέρνοντας μαζί του στο γήπεδο τα εξής είδη:

-Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές, μαρμελάδες, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, μπισκότα, σοκολάτες, κονσέρβες)

-Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια)

-Είδη γενικού καθαρισμού για το σπίτι

-Ρούχα, παπούτσια

-Παιχνίδια, τετράδια, στυλό, σχολικές τσάντες (για τα παιδιά)

-Φάρμακα

Ήδη η ΑΕΚ και το ΚΥΑΔΑ έχουν τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ:

* Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ προσφέρει ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη, γάλα

* Η ORIFLAME προσφέρει 2.000 αφρόλουτρα

* Γονέας από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» προσφέρει τρόφιμα αξίας 2000 ευρώ.

*Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια NOVASPORTS".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ