ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο στόχος του Μπογέ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλα δείχνουν πως ο Μπογέ αποφεύγει την επέμβαση και ήδη "σημαδεύει" το ματς στο οποίο θα είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως τα καλά αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λούκας Μπογέ, ήταν ανακουφιστικά και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Για τον τεχνικό της ΑΕΚ ο Αργεντινός επιθετικός είναι σημαντικό κομμάτι στο φετινό αγωνιστικό παζλ και την εικόνα της ομάδας. Ενώ για τον Μπογέ ήταν πολύ ψυχοφθόρο να δουλεύει όλο αυτό το διάστημα, χωρίς ουσιαστικά να έχει ορίζοντα για τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Πλέον, το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν αυτό που είχε δείξει και το γεγονός πως ο Αργεντινός ανέβαζε καθημερινά ένταση στο ατομικό πρόγραμμα χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Έδειξαν πως ο οργανισμός του έχει ανταποκριθεί στην θεραπεία και φαίνεται να αποφεύγει την επέμβαση.

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Μπογέ μπορεί σταδιακά αλλά και άμεσα, να ανεβάσει τόσο τον ρυθμό της δουλειάς, ώστε να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμα και μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Από την στιγμή που ο Μπογέ θα μπει στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αν πάλι δεν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για να τεθεί στην διάθεση του Ουζουνίδη. Από την στιγμή που ο Αργεντινός θα αρχίσει να προπονείται κανονικά, θα πρέπει να κερδίσει και το χαμένο έδαφος ως προς τον βαθμό ετοιμότητας.

Και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος στις 7 Οκτώβρη. Είναι αλήθεια πως ο Μπογέ θα ήθελε να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως ακόμα και αν βάλει διψήφιο αριθμό κανονικών προπονήσεων πριν από το ματς αυτό, δεν θα έχει καταφέρει να καλύψει το έδαφος από τις χαμένες προπονήσεις.

Επομένως, ο ρεαλιστικός στόχος που έχει μπει, είναι να φτάσει ο Μπογέ στο 100% της ετοιμότητας του, για το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 20 Οκτώβρη. Και αφού πρώτα έχει δουλέψει εντατικά και σε υψηλούς ρυθμούς, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ