ΑΕΚ

"Ο Σκόκο αποφασίζει"

"Ο Σκόκο αποφασίζει"

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, το μέλλον του φορ της Νιούελς, Νάτσο Σκόκο, θα καθοριστεί μόνο από τον ίδιο. Τι ισχύει με την ΑΕΚ.

Η ώρα της… κρίσης σχετικά με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο, πλησιάζει. Την Τρίτη (27/6) ο Αργεντινός φορ δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Νιούελς. Τελευταίο και διότι πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί πλέον είναι κοινό μυστικό πως ο Σκόκο θα αποχαιρετίσει τους «Λεπρούς».

Και το ερώτημα που πλανάται από το… Ροσάριο μέχρι και την… Αθήνα, είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αργεντινού. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, η πρόθεση του Σκόκο είναι να φύγει αμέσως μετά το τελευταίο ματς με τη Νιούελς, για να κάνει διακοπές. Και ήρεμος και μακριά από την πίεση, να πάρει τις αποφάσεις του

Η σημαντική παράμετρος που μπαίνει από σημερινό (25/6) δημοσίευμα της La Capital, είναι πως αυτή η απόφαση, θα είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον του Σκόκο. Και όχι οι προθέσεις της Νιούελς. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από πηγή μέσα από την ομάδα του Σκόκο. «Ο Νάτσο θα καθορίσει που θα παίξει του χρόνου», φέρεται να είπε στην εφημερίδα, πηγή μέσα από τη Νιούελς.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως για τον παίκτη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Ρίβερ Πλέιτ και η Ιντεπεντιέντε μέσα από την Αργεντινή. Αλλά και η ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει μια προσφορά πολύ κοντά στον Σκόκο, αλλά δεν θέλει να αναλάβει το χρέος που έχει η Νιούελς στη Σάντερλαντ, από την μεταγραφή του παίκτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ