ΑΕΚ

Ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ σφυρίζει το ΑΕΚ-Αούστρια

Lazio's Maurício, left, is shown the red card by referee Pawel Gil during a Europa League Group G soccer match between Lazio and Rosenborg in Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 22, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Maurício, left, is shown the red card by referee Pawel Gil during a Europa League Group G soccer match between Lazio and Rosenborg in Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 22, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με τον οποίο στο παρελθόν καμία ελληνική ομάδα δεν έχει κερδίσει θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης της Πέμπτης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αούστρια.

Ο 41χρονος Πολωνός Πάβελ Γκιλ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αούστρια για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League με το ματς να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Πολωνός στο παρελθόν έχει σφυρίξει παιχνίδια ελληνικών ομάδων αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα γουρλής καθώς δεν υπάρχει νίκη ελληνικού συλλόγου στα ματς τα οποία έχει διαιτητεύσει και είναι τα εξής:

Europa League 2016-17
Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1

Europa League 2014-15
Παρτίζαν-Αστέρας 0-0

Europa League 2012-13
Τότεναμ-Παναθηναϊκός 3-1

Επίσης έχει σφυρίξει στο παρελθόν και σε ένα ματς της Αούστρια και πάλι για το Europa League με τους Αυστριακούς να έχουν επικρατήσει της Μάλμε με 1-0 εκτός έδρας.

Πρόκειται για έναν αρκετά έμπειρο ρέφερι με περισσότερα από 60 παιχνίδια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σε Champions League και Europa League αλλά και σε προκριματικά εθνικών ομάδων.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι:

Διαιτητής: Pawel Gil (POL)

Επόπτες: Konrad Sapela (POL), Radosław Siejka (POL)

Τέταρτος: Paweł Sokolnicki (POL)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Jaroslaw Przybyl (POL), Piotr Lasyk (POL)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ