ΑΕΚ

Ο Πογέτ παίρνει στην Κίνα τον γυμναστή της ΑΕΚ

Ο Πογέτ παίρνει στην Κίνα τον γυμναστή της ΑΕΚ
Πογέτ, Βούλγαρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουρουγουανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, συμφώνησε με την Shanghai Shenhua και παίρνει μαζί του στην Κίνα τον γυμναστή της Ένωσης, Παναγιώτη Βούλγαρη.

Έχουν περάσει περίπου οκτώ μήνες από τότε που ο Γκουστάβο Πογέτ έχει φύγει από την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τι έχει αφήσει πίσω του. Γι αυτό και στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, θα συμπεριλάβει και τον γυμναστή της Ένωσης. Ο Πογέτ συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Shanghai Shenhua στην Κίνα.

Και παίρνει μαζί του και τον Παναγιώτη Βούλγαρη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην θητεία του στην ΑΕΚ. Ο Πογέτ δεν είχε σταθερό γυμναστή στο τεχνικό του τιμ. Και προφανώς είχε μείνει ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον Βούλγαρη. Γι αυτό και του πρότεινε να πάει μαζί του στην Κίνα. Ο Βούλγαρης ενημέρωσε την ΑΕΚ για την πρόταση και φυσικά η ομάδα δεν στάθηκε εμπόδιο.

Ηδη μάλιστα ταξιδεύει για την Κίνα, καθώς χθες (28/11) αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Βούλγαρης είχε προστεθεί στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ, ήδη επί θητείας Τραϊανού Δέλλα, όταν είχε αποχωρήσει ο Αντώνης Κέζος.Η ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Βούλγαρη, καθώς ήδη ο Μοράις είχε φέρει μαζί του τον γυμναστή Ζοάο Κούνια.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ