ΑΕΚ

Ο πανηγυρισμός στο γκολ του Λιβάγια που έγινε viral

Ο πανηγυρισμός στο γκολ του Λιβάγια που έγινε viral

Το γκολ του Μάρκο Λιβάγια στο "Απόστολος Νικολαΐδης" έδωσε την ΑΕΚ έναν "χρυσό" βαθμό και ένα τρομερό στιγμιότυπο που έγινε... viral. Πρωταγωνιστές, δύο οπαδοί της ΑΕΚ που "τρελάθηκαν" μόλις έγινε το 1-1 (VIDEO).

Το γκολ του Μάρκο Λιβάγια στο 95ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε έναν "χρυσό" βαθμό στην ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του τίτλου στη Super League Σουρωτή, αλλά χάρισε και ένα στιγμιότυπο που έγινε viral.

Όχι εντός γηπέδου, αλλά αρκετά μακριά από αυτό. Πρωταγωνιστές δύο φίλοι της Ένωσης, οι οποίοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι από το γραφείο. Με το παιχνίδι να οδεύει προς τη λήξη, η αγωνία τούς έφερε όρθιους να βλέπουν τις τελευταίες στιγμές, γεμάτοι αγωνία. Κι όταν ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ήρθε η "έκρηξη". Ήχος δεν υπάρχει (καθότι οι σκηνές καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας), πλην όμως η ένταση της στιγμής και η εξαλλοσύνη με την οποία πανηγυρίστηκε το γκολ της ισοφάρισης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" μεταφέρονται εξαιρετικά μέσω της εικόνας.

Δείτε τον τρελό πανηγυρισμό τους:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ