ΑΕΚ

Οι μυστικοί δείπνοι της ΑΕΚ

Οι μυστικοί δείπνοι της ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκαλύπτει τις μυστικές συναντήσεις μεταξύ του επικεφαλής της κιτρινόμαυρης διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο Μπάγεβιτς έχει πλέον ρόλο καθαρά συμβουλευτικό. Δεν υπάρχει Ντέμης στο πλάνο.

Η εντός της ΑΕΚ κατάσταση αλλάζει. Αργά μεν, σταθερά δε… Την περασμένη Δευτέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνέφαγε για πολλοστή φορά με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δίχως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να είναι παρών. Το συνηθίζουν αυτό οι δυο τους.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αλλάξει. Είχατε διαβάσει τη συγκεκριμένη πρόθεση στο Sport24.gr. Ο Μελισσανίδης έχει εδώ και καιρό αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον Μπάγεβιτς, ενεργοποιώντας τον Σουηδό σε δραστηριότητες που άνηκαν εξ εξολοκλήρου στον Σέρβο. Ο Μαϊστόροβιτς είναι πλέον το ξεκάθαρο αφεντικό των μεταγραφικών υποθέσεων. Αυτός επιλέγει και αποφασίζει.

Ο Μπάγεβιτς είχε μείνει ξεκάθαρα στην απέξω (και) στο θέμα προπονητή. Δεν γνώριζε τις ζυμώσεις που γίνονταν για την έλευση του Μοράις, όταν εκείνος επέμενε ότι θα έπρεπε να παραμείνει ο Κετσπάγια. Περισσότερα γνώριζε ο Λυμπερόπουλος που ρωτήθηκε και έψαξε προκειμένου να εκφέρει άποψη για το θέμα, παρά ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Ντέμης δεν είναι στο κάδρο

Προσπαθούν κάποιοι να τον ενεργοποιήσουν, δίχως να το θέλει ο ίδιος. Ο Νικολαΐδης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ για να είναι κομπάρσος ή το εξιλαστήριο θύμα. Δεν βρίσκεται στο κάδρο και δεν υπάρχει πρόθεση να ενεργοποιηθεί.

Ενδεχομένως, να ήταν δυνατό αυτό εφόσον θα ελάμβανε πραγματικές αρμοδιότητες. Δηλαδή να πάρει την ομάδα επάνω του και να αποφασίζει εκείνος, . Δεν προκύπτει από πουθενά τέτοια πρόταση ή πρόθεση. Αλλάζουν οι αποφάσεις και οι άνθρωποι, αλλά όχι από τη μία μέρα στην άλλη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ