ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπακασέτας αποθέωσε τον Φορτούνη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπακασέτας, Λιβάγια και Γιακουμάκης μίλησαν για το 1-1 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο σκόρερ της ισοφάρισης δεν στάθηκε στο δικό του τέρμα, αλλά σε ένα ρεσιτάλ αβροφροσύνης, αποθέωσε τον Φορτούνη για το γκολ που πέτυχε.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Τάσου Μπακασέτα, έπειτα από το γκολ που σκόραρε κατά του Ολυμπιακού στο 90', δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας σ' ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 58' χάρη στο τέρμα του του Κώστα Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Ένωσης δήλωσε: " Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Ηθελα πολύ να βάλω ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Το κατάφερα, αλλά δεν κερδίσαμε. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα... "

Για το τρόπο με τον οποίο σκόραρε: " Δεν είναι από τα δυνατά μου στοιχεία (η κεφαλιά). Ήμουν συγκεντρωμένος, αποφασιστικός και ήρθε το γκολ."

Για το γκολ του Κώστα Φορτούνη σχολίασε: " Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ύστερα, δεχθήκαμε το γκολ από ατομική ποιότητα του Κώστα. Ένα καταπληκτικό γκολ. Αν σκοράραμε πρώτοι θα ήμασταν φαβορί. Μετά το 0-1 πατούσε καλύτερα ο Ολυμπιακός. Πήραμε τελικά τον βαθμό."

Εκτός από το τέρμα, ο Μπακασέτας είχε κι ένα δοκάρι: " Γλίστρησα. Αν δεν γλιστρούσα μπορεί να έμπαινε γκολ. Ήταν καλά στρωμένη η μπάλα."

Για τη φάση στο τέλος της αναμέτρησης με τον Φετφατζίδη: " Δεν είναι δυνατό να βάζουμε γκολ στο 90ο λεπτό και μετά να παίζουμε λες και παίζουμε… playoffs. Έκανα κι εγώ ένα λάθος στη συγκεκριμένη φάση. Έπρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Να κοιτάζαμε και λίγο πίσω. Είδαμε ότι υπήρχε τρόπος να χαλάσουμε όλα όσα χτίσαμε και την προσπάθειά μας."

ΛΙΒΑΓΙΑ: "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"

Δηλώσεις μετά το ντέρμπι πραγματοποίησε και ο Μάρκο Λιβάγια, αναφέροντας τα εξής: " Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Ολυμπιακού μας 'πάγωσε'. Δεν παίξαμε τόσο καλά στο δεύτερο όμως. Είχαμε την κατοχή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε περισσότερο... ξύλο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό. Αν δεν κερδίσεις, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Υπάρχει μια διαφορά τριών πόντων από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα."

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ"

Δηλώσεις έκανε κι ο Γιώργος Γιακουμάκης, που τόνισε: " Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι είχαν στενέψει τα όρια. Βάλαμε ένα γκολ στο 90', καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. Είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-2. Ευτυχώς δεν έγινε...Δείξαμε πως οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Το καταφέραμε. Κρατάμε το πάθος που βγάλαμε και τον βαθμό."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ